Tuňákové karbanátky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g tuňák - ve vlastní šťávě
    • 150
      g ovesné vločky jemnější
    • 4
      lžíce bílý jogurt
    • 2
      ks vejce
    • 2
      ks červená cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka koriandr - mletý
    • 1
      špetka hořčičné semínko drcené

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V misce smícháme tuňáka bez šťávy, vejce, jogurt, vločky, nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek a koření. Kdyby byla směs moc řídká, můžeme ještě přidat vločky.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Ze směsi vytvoříme placičky menšího průměru, které dáme na plech s pečícím papírem. Pečeme v troubě asi 40 minut při 180° C. Po 20 minutách můžeme placky otočit.
3
Podáváme s hráškovým pyré nebo třeba bramborovou kaší..

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: