Torta di spaghetti KOPRA

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
  • špagety
    • 1
      balíček špagety
    • 1
      sklenice zeleninové lečo
    • 3
      ks kuřecí prsa
    • 300
      g eidam sýr
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříte špagety, ale jen tak na půl doby, než je psáno. Na pánvičce osmahnete kousky kuřecího (může být ale i vepřové či mleté) masa. Na něj vylijete velkou sklenici se zeleninovým lečem a malou konzervu leča s klobásou (klobásu nakrájíte), trochu podusíte.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

2
Torta di spaghetti KOPRA je výborná s okurkou a pochutnáte si na ní, i za studena. Pekáč vydrží tak na dva obědy pro dva lidi.
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Kuřecí prsa Olej Špagety Zeleninové lečo

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.