Plněné batáty

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks batáty
    • 200
      g chorizo
    • 1
      ks avokádo
    • 100
      g sýr gouda
    • 400
      g fazole s kukuřicí
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Batáty vydrhněte, osušte a několikrát propíchněte vidličkou, díky tomu bude moci během pečení unikat pára. Pečte je v troubě předehřáté na 200°C asi 40 minut. Záleží na velikosti, batáty by měly být měkké.

RADA: 5 rad na nejlepší domácí hranolky

2
Mezitím pokrájejte chorizo na kolečka, avokádo oloupejte, zbavte pecky, rozkrojte a pokrájejte na plátky. Nastrouhejte sýr. Na rozehřáté pánvi opečte chorizo. přidejte kukuřici s fazolemi. Osolte a nechte prohřát.
3
Batáty podélně rozřízněte, roztáhněte slupku, dužinu načechrejte vidličkou, osolte a opepřete. Vnitřek naplňe směsí choriza a luštěnn. Přidejte avokádo, a zasypte sýrem.
Zařazení: Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Avokádo Batáty Chorizo Fazole s kukuřicí Pepř mletý Sůl Sýr Gouda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: