Pečený losos

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • drcený kmín
    • paprika - sladká
    • hladká mouka
    • bazalka
    • losos středně velký
    • česnek práškový, jemně utřený
    • citron limetka
    • olej olivový

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omytého lososa očistíme od šupin, osolíme, potřeme česnekem, kmínem, zakapeme cirtonem a olejem a necháme v chladu cca 2-4 h. Poté obalíme v mouce (mouku smícháme s mletou paprikou) a na oleji zpočátku zprudka opékáme.
2
Když se mouka zatáhne, pomalu dopečeme pod pokličkou. Šťávu vysmahneme a před dokončením pokapeme citronem (limetkou), posypeme jemně bazalkou a nazdobíme rajčetem.
3
Příloha: brambory, bramborová kaše, zeleninový salát (šopský apod.).
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Katull
    Katull |

    12. 2. 2011 16:49

    Jéééé losos. .. tenhle recept si opíšu! Miluju lososy! A nejlepší je s hořčičnou omáčkou. . .

  • Ladia
    Ladia |

    11. 2. 2011 22:10

    Losos nebude drůbež :-P

  • Anonym
    Anonym |

    26. 6. 2007 11:40

    <a href=http://www.cnro-nanhua.com/product.htm>ČȵçĹĽ</a>˛úƷĿ¼ΪÄúľ«ŃˇČȵçĹĽ˛úĆ·Ł¬»¶Ó­ÄúŔ´µç×ÉŃŻČȵçĹĽ˛úĆ·µÄĎęϸĐĹϢŁˇČȵçĹĽµÄÖÖŔŕÓкܶ࣬˛»Í¬ČȵçĹĽµÄÓ¦ÓĂ·¶Î§Ň˛»áÓĐϸ΢µÄ˛î±đŁ¬¶ř±ľą«Ëľ˝«»áÎŞÄúĚáą©Č«·˝Î»µÄ˝âľö·˝°¸ˇŁČȵçĹĽ,ČȵçĹĽÉú˛úÉĚ,ČȵçĹĽ´úŔíÉĚ, ČȵçĹĽľ­Ďú ...