Oheň na jazyku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové maso
    • 1
      hrst arašídy
    • 30
      g feferonka
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks vejce
    • 0,5
      dl bílé víno
    • vývar
    • 1
      lžička cukr
    • sojová omáčka
    • škrobová moučka Solamyl
    • sůl
    • voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové maso nakrájíme na kostky, obalíme ve škrobové moučce, rozklepneme vajíčko, osolíme, zamícháme. Z vývaru, vína, sojové omáčky, cukru umícháme zálivku. Na rozpáleném oleji zprudka opečeme naložené maso, přidáme cibuli, feferonky, česnek a PŘEDEM namočené arašídy. Nakonec zalijeme zálivkou, provaříme, až je maso měkké.
2
**Příloha:** hranolky, rýže.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.