Masová směs s chřestem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: pippiva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Chřestu odkrojíme dřevnaté konce, opláchneme a nakrájíme na kousky. V pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje a osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku a oloupaný česnek vcelku. Přidáme maso a za neustálého míchání pár minut smažíme, zalijeme vínem a necháme odpařit. Přidáme chřest, osolíme a přilijeme část vlažného mléka. Necháme dusit, případně přilijeme opět mléko. Když je chřest měkký a téměř všechna tekutina je vydušená, odstavíme z ohně a přimícháme na velice drobné kousky nakrájenou mortadellu a mascarpone. Promícháme dokud se mascarpone nerozpustí. Podáváme s rýží či těstovinami.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: