Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Švestkový koláč II.
Tvarohové kobližky
Myslivecká směs
Jablečný perník s tvarohem
Perníkové muffiny (DUKAN)
Květákové placky (DUKAN)
Kávový dort (řez) s pudinkem
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Večeře z jednoho plechu
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka z medvědího česneku s pestem
Pečené kuře s nádivkou
Kuřátkové sušenky
Mexický hrnec s rýží
Salát little gem se slaninou a…
Skořicoví zajíci z listového těsta
Velikonoční sušenky
Jidáše