Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Číňan na houbách
Orientální mrkvová polévka
Hrnková buchta s kokosem a polevou
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Bylinkové vepřové s bramborem a…
Rybí steak
Ořechové řezy s polevou z remosky
Bramborový salát
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Vosí hnízda III.
Rumové kuličky - nepečené
Kouzelný vaječný koňak
Klasický recept na polevu na perníčky
Florentýnky
Kakaové ořechy s kokosovým krémem
Pracny z roku 1900
Čočkové ragú