Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinovaná vepřová kýta
Babiččiny "Francky"
Mrkvový dort s mandlemi
Jednoduchý jablkový koláč
Selské halušky špenátové
Šátečky - bezkonkurenční
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Pečené brambory s cibulí
Kořeněná panenka - grilovaná
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Lotus cheesecake
Klasický burger
Hrnkový drobenkový koláč s mraženým…
Pomazánka à la humr
Salát little gem se slaninou a…
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny