Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrníčková buchta pro nezkušené
Tvarohové řezy trojbarevné
Mrkvová pomazánka
Koláčky z listového těsta
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
2x křenová omáčka se smetanou
Zapečené müsli II.
Pudinkové šátečky
Gulášová polévka
Cizrnové ragú s rýží
Hovězí po burgunsku
Brokolicové karbanátky
Jarní šakšuka
Buchtičky s krémem
Langoše s avokádem a lososem
Croissanty s mandlovou náplní
Hrnečková pomerančová bábovka