Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Roštěnky na kmínu
Slaní šneci II.
Gnocchi jako halušky
Zapékaná zelenina se sýrem
Slaný anglický koláč
Těstoviny s ricottou a pestem
Croissanty s čokoládou
Piškotový koláč s jahodami
Cuketová pomazánka
Huevos rancheros
Čočková polévka se slaninou
Polévka z pečeného květáku
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Uzená polévka s kroupami
Bůčková roláda s nádivkou
Limetkový dort s okurkou
Sekaná se slaninou a zeleninou