Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapustové závitky
Kokosová roláda II.
Kroužky z nivy
Salát z jemných párků
Krkovička po cigánsku
Krevety Pil Pil
Brokolicové nebo květákové lívance
Jednoduchý švestkový koláč
Vynikající těstovinový salát se…
Pórková polévka s cizrnou
Klasický recept na polevu na perníčky
Zapečené brambory s uzeným
Kouzelný vaječný koňak
Rizoto s masem
Tvarohová štóla
Zelňačka s klobásou
Svařák