Grilovaný bůček s tymiánem

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Redakce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřový bůček prorostlý
    • 2
      ks citron
    • 1
      svazek tymián
    • 2
      ks chilli papričky
    • 2
      lžíce olej
    • sůl dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na centimetrové plátky a osolíme. V misce vyšleháme olej s troškou citronové šťávy, přidáme nasekané chilli papričky, polovinu tymiánu a do směsi naložíme porce masa a necháme je alespoň 1 hodinu marinovat.

RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!

2
Pak maso rozložíme do grilovací misky a vložíme na dobře roztopený gril. Během pečení potíráme maso svazkem tymiánu namočeným ve zbytku marinády. Na gril přidáme i vymačkané půlky citronu.

RADA: Bůček si můžete vzít i na piknik!

3
Další recepty najdete v červencovém čísle časopisu Blesk Vaše recepty. Zakoupit si ho můžete na stánku za 9,90 Kč.
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli papričky Citron Olej Sůl Tymián Vepřový bůček

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.