Grilovaný ananas se skyrem a granátovým jablkem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 180 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks ananas
    • 2
      ks jogurt skyr
    • 0,5
      ks granátové jablko
    • javorový sirup dle chuti
    • 1
      snítka máta
    • třtinový cukr dle chuti, v případě sladkých ananasů nemusí být

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ananas včetně zelených listů překrojíme podélně napůl a položíme na rošt nad rozpálené ohniště. Pečeme jej v dostatečné výšce nad žárem ohně, kde se bude pomalu pálit a černat podle velikosti až 3 hodiny.

RADA: Vyrobte domácí ovocné nanuky

2
Hotový ananas očistíme nožem od spálených částí a zbavíme jej slupky. Poté ho nakrájíme na menší kousky a servírujeme na talíř se skyrem, přelitý javorovým sirupem, posypaný granátovým jablkem a dozdobený lístky máty.

RADA: Jak grilovat lilek?

3
(recept dle Marka Pavaly, zakladatele kočovné školy vaření na ohni Fuego)
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Granátové jablko Javorový sirup Jogurt Máta Třtinový cukr

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: