• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Info.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • Orbion.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MojeZdraví.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dýně Vánoční cukroví
    • Recepty.cz
    • Grilovaný hermelín
    Napište svůj komentář k receptu

    Grilovaný hermelín

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.5
    hodnotilo: 21
    doba přípravy: 70 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Grilovaný hermelín
    Grilovaný hermelín
    Grilovaný hermelín
    Grilovaný hermelín
    Grilovaný hermelín
    Grilovaný hermelín
    4fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • 5
        stroužek česnek
      • 1
        lžíce grilovací koření
      • 4
        ks hermelín podle počtu strávníků
      • 1
        dl olej

    Postup přípravy receptu

    1
    Olej smícháme s kořením a česnekem (nemusí být), směsí potřeme celé hermelíny a zabalíme do alobalu. Necháme alespoň 1 hod. rozležet. Poté grilujeme na dřevěném uhlí.

    RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

    2
    Výborná příloha k tomu je česneková bageta a zeleninový salát.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Hermelínová topinka

    Hermelínová topinka

    Hermelínová pomazánka

    Hermelínová pomazánka

    Hermelín nakládaný po znojemsku

    Hermelín nakládaný po znojemsku

     
    Vyzkoušeli recept

    Komentáře k receptu

    Tito kuchaři vyzkoušeli recept:
    Marrysol Marrysol
    ČernáLuna ČernáLuna
    backtwo backtwo
    • ČernáLuna
      ČernáLuna | 13. 8. 2013 20:04

      Osvědčená klasika, nesmí chybět na žádné grilovačce :)

    • hnus
      hnus | 15. 7. 2011 19:15

      tatarka a grilovací koření plný umělejch sraček - opravdu luxusní záležitost :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

    • Jitka Bublová
      Jitka Bublová | 19. 8. 2009 13:34

      Zkuste místo grilovacího koření použít Mexiko od Kotányi (a bez česneku, i když to může být výborné, ale to nemám odzkoušené), je to fakt bomba :-)

    • helen drapalova
      helen drapalova | 17. 8. 2009 09:10

      taky mame moc radi, grilujem 5min z kazde strany a delam k tomu dipik z tatarky hellmans, jogurtu a brusinek

    • Ren
      Ren | 29. 8. 2007 07:00

      Opravdu luxusní záležitost:)

    • Makytka
      Makytka | 30. 7. 2007 10:08

      Fakt je dobré hermelín obložit nakolečka nakrájenou cibulí.

    • Jana V.
      Jana V. | 27. 7. 2007 03:33

      20 min z každé strany mi přijde hodně.Ale je to vážně lahůdka,u nás při grilování nesmí chybět.Naprosto souhlasím s Milanem.

    • Honza Farky
      Honza Farky | 3. 7. 2007 11:53

      Z každé strany grilujte 20 min.Je to vyzkoušené.Nebojte se většího žáru.NE OHEŇ.

    • Martin Nožička
      Martin Nožička | 29. 6. 2007 17:22

      Je to mňamka, ale když se k tomu přidá olomoucký syreček nebo romadůr, trochu cibule, pak je to doslova pohádka.

    • Milan Daniel
      Milan Daniel | 29. 4. 2007 14:06

      Je to lahůdka, ale grilovat se musí opatrně. Krusta bílé plísně drží rozehřátý sýr pohromadě, a pokud se doba grilování přežene, tak natlakovaný sýr praskne a vyteče. Chce to vyzkoušet; bochánek sýra v alobalu se mírně nafoukne, potom obrátíme a druhou stranu už grilujeme poněkud kratší dobu. Správně ugrilovaný hermenlín by měl po opatrném otevření alobalu držet vcelku, vyteče teprve po nakrojení. Doporučuji nůši zeleniny vůkol - okurky, rajčata, ředkvičky, prostě co zahrada dá.

    • Renata Mottlová
      Renata Mottlová | 5. 3. 2007 18:05

      je to opravdu výborné a dá se to připravit i v troubě neváhejte a vyzkoušejte.

    • Karel NOvuk
      Karel NOvuk | 24. 2. 2007 07:57

      Opravdu vynikající, doporučuji každému, kdo má rád MŇAMKY.

    • RADEK BUDINA
      RADEK BUDINA | 9. 2. 2007 20:11

      ktomu udělat plněnou papriku nivou potřenou medem a ugrilovat dobrou chuť

    • Martin
      Martin | 5. 2. 2007 14:25

      Na tý pánvičce si ho dělám přes zimu a bez pokličky, když se nedá grilovat. Stačí tak 3-4 minutky z každý strany.

    • Hedvika
      Hedvika | 22. 1. 2007 00:13

      Kdysi, jako studentky jsme si dělaly "grilovaný " hermelín úplně stejně, v alobalu,okořeněný,jen ne na grilu,ten jsme neměly ,ale v obyčejné pánvičce s pokličkou, na elektrické plotýnce.A jaká to byla dobrota!To jsou takové prima studentské fígly.

    • Hana P.
      Hana P. | 21. 1. 2007 17:30

      Vůbec, ale vůbec se mi to nepovedlo.Sýr se celý roztekl, nebylo to dobré. Holt se někde stala chyba.

    • Martina Veselá
      Martina Veselá | 17. 10. 2006 09:28

      Záleží na teplotě při které děláte. Ale pokud zmáčknete hermelín v alobalu a jde to lehce, je už hotový.

    • Fanda Vaněk
      Fanda Vaněk | 16. 10. 2006 20:40

      Vypadá to naprosto skvěle. Chystám se to zkusit. Jen se chci zeptat, jak dlouho grilovat aby se hermelín neroztekl. Děkuji za odpoveď.

    • Štěpánka Kozelková
      Štěpánka Kozelková | 7. 9. 2006 16:04

      Je to nejlepší. Nejím maso a tento hermelín my vždycky všichni masožrouti závidí:)

    • Vendula Strakošová
      Vendula Strakošová | 9. 8. 2006 11:36

      Jednoduché, výborné. Dobrá obměna když se pořád griluje maso nebo klobásky.

    • Jana
      Jana | 2. 8. 2006 08:03

      Tenhle způsob přípravy Hermelínu je naprosto skvělý.U nás doma ho všichni chtějí při každém grilování.Nenecháváme ani odležet.Dávám trochu oleje a grilovacího koření.Výborné.

    • Ilona
      Ilona | 9. 7. 2006 14:00

      Souhlas. Fakt dobrota. A má dieta je nenávratně v p....

    • Karel Velfl
      Karel Velfl | 29. 6. 2006 13:03

      Je to prostě žrádlo !

    • Martina Veselá
      Martina Veselá | 26. 5. 2006 11:24

      Na uhlí je sice lepší, ale ani pečením v troubě nic nezkazíte.

    • Anonym
      Anonym | 25. 5. 2006 21:40

      Chci se jenom zeptat,jestli se může grilovat v troubě?

    • Jana Malá
      Jana Malá | 24. 5. 2006 21:23

      Naprosto dokonalé.Chtěla jsem nechat manželovi,ale měl prostě smůlu.Nezbylo.Snad někdy jindy.

    • Eva Budková
      Eva Budková | 24. 5. 2006 15:43

      Výborné. Málem jsme se o něj doma utloukli. Původně jsem grilovala jenom jeden jako slaná třešínka (na sladké nejsme) po vydatném nedělním obědě, ale po této zkušenosti budu vždy grilovat minimálně jeden na osobu.

    • Barča
      Barča | 15. 5. 2006 11:34

      Jednoduché a vynikající. Hlavně manžel se mohl utlouct.

    • Pavlína
      Pavlína | 9. 5. 2006 16:43

      Dobrý den! Já hermelín ještě rozříznu a proložím šunkou a zavařenou zeleninovou směsí Tompa. Pustí to i trochu šťávy.

    • Anonym
      Anonym | 30. 4. 2006 14:24

      Cca 6-8 min z každé strany. Záleží jak máte rozpálený gril. Pozná se to podle toho, že když ten zabalený balíček zmáčknete - je to měkké.

    • Vanessa M
      Vanessa M | 30. 4. 2006 02:18

      Hermelin miluju, ale mam dotaz, jak dlouho se to griluje?

    • Martina Veselá
      Martina Veselá | 26. 4. 2006 14:02

      V tom alobalu. A pořádně zabalit, aby vám nevytekl

    • Vendula Strakošová
      Vendula Strakošová | 26. 4. 2006 11:19

      Možná, že je to všem jasné, ale já bych se chtěla zeptat na jednu věc. Ten naložený hermelín grilujete i v tom alobalu nebo přímo. Díky za odpověď.

    • Airan
      Airan | 24. 4. 2006 12:04

      Dekuji za dobry napad, vyzkousim hned pristi vikend. Hermelin muzeme na vsechni spusoby:-))

    • Jana
      Jana | 24. 4. 2006 10:21

      Tak tohle už děláme na grilu od loňska a je to vážně lahůdka.Sýr se rozteče jen uvnitř,tvar si podrží a to koření mu dá chuť.Zkuste!

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Zavařování & nakládání Nakládaný hermelín
    Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Grilování Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Grilovací koření Hermelín Olej

    Jak loupat česnek

    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Banánový koktejl

    Banánový koktejl

    Zapečené palačinky se špenátem

    Zapečené palačinky se špenátem

    Třešňový koláč z podmáslí

    Třešňový koláč z podmáslí

    Malinový dort - hit všech oslav

    Malinový dort - hit všech oslav

    Oříškovo-nugátová roláda

    Oříškovo-nugátová roláda

    Třešňové rizoto

    Třešňové rizoto

    Cuketové lasagne

    Cuketové lasagne

    Jablečný závin s tvarohem z pomazánkového másla

    Jablečný závin s tvarohem z…

    Kokosový dort nebo řez

    Kokosový dort nebo řez

    Doporučujeme

    95 minut
    Čokoládové crinkles

    Čokoládové crinkles

    60 minut
    Linecká srdíčka bez lepku

    Linecká srdíčka bez lepku

    40 minut
    Brusinkovo-mandlové muffiny

    Brusinkovo-mandlové muffiny

    60 minut
    Pečené brambory s brynzou a slaninou

    Pečené brambory s brynzou a slaninou

    45 minut
    Vánoční sobíci

    Vánoční sobíci

    50 minut
    Zelenina Hasselback s čočkovým salátem

    Zelenina Hasselback s čočkovým salátem

    50 minut
    Vegetariánský boršč

    Vegetariánský boršč

    30 minut
    Smažené řízky z krkovice

    Smažené řízky z krkovice

    70 minut
    Kuře na paprice s jemnými krupicovými noky

    Kuře na paprice s jemnými krupicovými…

    Jak loupat česnek

    Poslední sledované recepty

    58
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    57
    Rumové kuličky nepečené a snadné
    Rumové kuličky nepečené…
    45
    Vosí hnízda
    Vosí hnízda
    45
    Vanilkové rohlíčky - rychlé
    Vanilkové rohlíčky -…
    42
    Kokosky raz dva
    Kokosky raz dva

    Zajímavé články

    Jedno těsto, šest druhů cukroví. Vyzkoušejte recepty z lineckého těsta
    Jedno těsto, šest druhů cukroví. Vyzkoušejte…
    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé, které chcete najít letos pod stromečkem
    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé…
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste recepty, díky kterým je dokonale štíhlá
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste…
    Domácí svařák: Jaké víno a koření použít?
    Domácí svařák: Jaké víno a koření použít?
    Vánoční štóla není věda: Naučte se ji letos péct a oslaďte si čekání na Ježíška
    Vánoční štóla není věda: Naučte se ji letos péct…

    Sledujte nás

    Blesk pro ženy Pozor na etikety na potravinách! Tímhle nás mohou výrobci klamat

    Pozor na etikety na potravinách! Tímhle nás mohou výrobci klamat

    Blesk pro ženy Horoskop zdraví pro každé znamení na rok 2020: Co předpovídá astroložka Martina Boháčová?

    Horoskop zdraví pro každé znamení na rok 2020: Co předpovídá astroložka Martina Boháčová?

    AHA.cz Fanoušci mají jasno: Tohle je důkaz, že KATE ČEKÁ DÍTĚ!

    Fanoušci mají jasno: Tohle je důkaz, že KATE ČEKÁ DÍTĚ!

    Dáma.cz Kdy je nejlepší čas na cvičení? Budete v šoku, jak jednoduchá je odpověď

    Kdy je nejlepší čas na cvičení? Budete v šoku, jak jednoduchá je odpověď

    Dáma.cz Barva, kterou si vyberete, předpoví vaši budoucnost! Zjistěte, co vás čeká

    Barva, kterou si vyberete, předpoví vaši budoucnost! Zjistěte, co vás čeká

    Ženy.cz 15 krásných šál, které budou v (této) zimě vzbuzovat závist

    15 krásných šál, které budou v (této) zimě vzbuzovat závist

    Maminka.cz Dvojčata s křehkými kostmi. Narodila se se zlomeninami, ublíží jim i mazlení

    Dvojčata s křehkými kostmi. Narodila se se zlomeninami, ublíží jim i mazlení

    Reflex.cz Babiš si půjčil miliardu od Číny, má to znaky vlastizrady, mě velmi sprostě nadává, říká exnáměstek Závodský

    Babiš si půjčil miliardu od Číny, má to znaky vlastizrady, mě velmi sprostě nadává, říká exnáměstek Závodský

    E15.cz Architekt, který přepíše podobu centra Prahy, získal prestižní zahraniční ocenění

    Architekt, který přepíše podobu centra Prahy, získal prestižní zahraniční ocenění

    Abecedazahrady Jak se starat o vánoční stromek v květináči. Chce hlavně vodu a chlad

    Jak se starat o vánoční stromek v květináči. Chce hlavně vodu a chlad

    Další doporučené recepty:

    Grilovaný banán
    Grilovaný banán
    Grilovaný bůček s tymiánem
    Grilovaný bůček s tymiánem
    Grilovaný candát na rajčatech
    Grilovaný candát na rajčatech
    Grilovaný hermelín s červenou řepou
    Grilovaný hermelín s červenou řepou
    Grilovaný květák (brokolice)
    Grilovaný květák (brokolice)
    Grilovaný lilek
    Grilovaný lilek
    • Recepty.cz
    • Grilovaný hermelín
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
     
    Cookies nám pomáhají
    k Vaší spokojenosti
    Soubory cookies nám pomáhají řídit obsah stránky a reklamy tak, aby vyhovovaly Vašim představám.
    Nastavení můžete změnit v zápatí v odkazu cookies.
    Rozumím Zobrazit další informace