Dügün corbasi, svatební polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 25 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vývar prohřejte v hrnci. Vejce dobře promíchejte s moukou, citron vymačkejte a mátu nasekejte nadrobno. Koření promíchejte s olejem. Vejce s moukou postupně vmíchávejte do horkého vývaru, až získáte hladkou, krémovitou polévku. Dochuťte ji citronovou šťávou, solí, pepřem, posypte mátou a před podáváním zakapejte paprikovým olejem.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    14. 7. 2015 19:18

    Pro Katku- Polévka je původně z jehněčího, ale pochybuji, že budete shánět jehněčí ;).. Vepřové je jen náhrada, tak není potřeba se hned čertit..

  • Katka
    Katka |

    14. 6. 2015 19:41

    tohle nemůže být Turecké jídlo vepřove je podle naboženství zakázano !!!! jste mimo to je jako dát Indovi hovězí

Abecední seznam: