Chalupářský boršč

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme spolu s cibulkou. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, několik bobkových listů a koření. Zalijeme dvěma litry vody, osolíme a přivedeme k varu. Přidáme hrubě strouhanou kořenovou zeleninu, řepu, brambory, krájená rajčata a zelí. Necháme provařit a na talíři ochutíme, ochladíme a zároveň zahustíme lžící jogrutu. Podáváme s tmavým pečivem.

Komentáře k receptu

  • Marie Nováková
    Marie Nováková |

    11. 3. 2006 18:31

    výýýýýborný- v jednom hrci a povedlo se to super

Další doporučené recepty: