• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Bramborový guláš
    Napište svůj komentář k receptu

    Bramborový guláš

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.0
    hodnotilo: 96
    doba přípravy: 30 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Bramborový guláš
    Bramborový guláš
    Bramborový guláš
    Bramborový guláš
    Bramborový guláš
    Bramborový guláš
    4fotografie
    Nahrát fotku
     

    Bramborový guláš, nebo taky buřtguláš, je tradiční českou variantou klasického guláše. Jednoduchý a rychlý pokrm, jehož základem jsou brambory a uzenina, se nejčastěji servíruje s chlebem, hodí se k němu však i další druhy pečiva.

    Vepřový guláš

    Suroviny

    5 porce
      • slunečnicový olej
      • brambory
      • voda
      • hladká mouka
      • majoránka
      • paprika - sladká
      • točený salám nebo buřty
      • cibulka

    Postup přípravy receptu

    1
    Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, zasypeme paprikou, necháme vzkypět a zalejeme hrníčkem vody. Přidáme další hrníček vody a nakrájené syrové brambory. Necháme vařit. Podle libosti a požadovaného množství přidáme další vodu a zahustíme trochou hladké mouky (v posledním hrníčku). Nakrájíme na kostičky salám a vaříme dál.

    RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli

    2
    Podle vlastní chuti lze přidat další papriku nebo ochucovadlo pokrmů. Po změknutí brambor, přidáme majoránku.

    RADA: Jak připravit jíšku? Podívejte se na VIDEO

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Pikantní bramborový guláš

    Pikantní bramborový guláš

    Bramborový guláš s baby karotkou

    Bramborový guláš s baby karotkou

    Bramborový guláš s hlívou

    Bramborový guláš s hlívou

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Tomášek
      Tomášek | 26. 3. 2017 15:37

      Dneska jsem ho uvařil, místo točeného salámu jsem dal osmahnutou česnekovou klobásku. Na zahuštění postačí rozmíchaná mouka v hrníčku vody. SUPER. ;-) Děkuji za recept. :-)

    • Ja
      Ja | 10. 5. 2016 09:25

      Dělám léta, přinesla jsem si recept z rodiny (u manžela doma ho nedělali), skvělé, že tomu někdo také říká "bramborový guláš", všude, kde tento název vyslovím, mě všichni opravují, že to je "buřtguláš" :-) . Jen místo mouky, když je třeba a brambory se "neovaří" a tím nezahustí, přidám lžičku Solamylu rozmíchanou v hrníčku vody, většinou to ale není třeba. A salám nebo buřtíky osmažím na jejich vlastním tuku a dávám je do guláše až úplně nakonec (scezené, bez toho tuku), aby si udržely chuť a nebyly vyvařené. Česnek nedávám, protože je v tom salámu (většinou gothaji, nebo buřtíkách), přidávám ale mletý kmín. Podle celé rodiny je guláš nejlepší až druhý den, když se všechny chutě spojí a rozleží.

    • Lebrok Samot
      Lebrok Samot | 19. 7. 2015 17:27

      Toz fajne jidlo za par korun....;)

    • petr
      petr | 8. 6. 2015 14:11

      ...že mu chybí glutamát...

    • antonin korber
      antonin korber | 22. 4. 2015 15:53

      .....a máš segedín a né bramborvý guláš....místo zelí tam pokraj kousek rajčete a papriky.přidej pálivý feferón....

    • avorela
      avorela | 15. 10. 2014 14:34

      dobře jsem to dochutila KMÍNEM taky tam dávám houby

    • Tonda
      Tonda | 24. 9. 2014 11:35

      Točený je na nic. To chce pořádný kabanos od doukromého řezníka někde z dědiny. Ten si nedovolí prodat šunt jak v supermarketu.

    • Leona
      Leona | 10. 9. 2014 13:58

      Segedýn je bez brambor :D

    • Ondra
      Ondra | 31. 7. 2014 14:02

      Nedávám žádnou mouku jen udělám větší a menší brambory a ty menší rozvařim a je to zahustěné

    • Lojzek
      Lojzek | 13. 7. 2014 18:05

      Ale prdlajz odpad. Jen musíš vědět, kde a co koupit, pak i točeňák je plný masa. My třeba kupujeme špekáčkovej a půlku sežeru s čerstvým chlebem jen tak v autě, než dojedeme z krámu domů, jak je výbornej. To už je horší koupit pořádné brambory :-)

    • Šarča
      Šarča | 4. 6. 2014 08:44

      Taky bych řekla.

    • kata
      kata | 16. 3. 2014 14:03

      Česnek !!!

    • kata
      kata | 16. 3. 2014 13:03

      tož to je segedýn ne?

    • Katka
      Katka | 11. 3. 2014 18:05

      Anoooo! ;-) a je to pak tak vhodné i pro bezlepkovou dietu

    • Katka
      Katka | 11. 3. 2014 18:03

      K E Č U P ??!!!!!! :'( :-$

    • Dana
      Dana | 10. 2. 2014 21:15

      Do bramborového guláše je dobré přidat kysané zelí a chvíli povařit, je to delikatesa ;-)

    • Petr Vostřál
      Petr Vostřál | 8. 2. 2014 16:19

      Na točeňák se vykašlete, je to odpad.

    • hůl
      hůl | 18. 1. 2014 09:32

      Fakt dobrýýý :-P

    • oooou
      oooou | 7. 1. 2014 19:45

      no to je recept jako kráva :'( :-$

    • Martina
      Martina | 26. 11. 2013 19:46

      Výborný recept. Jen jsem přidala sůl a trochu gulášového koření, protože mi přišel pořád takový... No že mu něco chybí :)

    • Veverka
      Veverka | 20. 7. 2013 13:04

      Vynikající, jen z receptu jaksi vypadla sůl :-)

    • Kotrmelec
      Kotrmelec | 12. 7. 2013 09:15

      Nevím, čím to, ale pokaždé jej dělám podle tohoto receptu. A guláš od guláše je lepší. Bojím se toho, až ho budu dělat příště - snad už lepší být nemůže :-D No jo, kasám si triko, ale děkuji moc autorovi rychlého, levného a velmi jednoduchého receptu!

    • Silvi93 | 25. 2. 2013 15:20

      ZA 1

    • Silvi93 | 25. 2. 2013 15:19

      ŇAMINKA ;-)

    • Kristýna
      Kristýna | 20. 2. 2013 14:29

      Na hovno recept nešlo mi to zahustit moukou a když jo , dělali se tam hrudky prostě na prd recept , dělala sem to přesně podle něho a měla sem to málo ochucený všechno špatně :-|

    • Milda
      Milda | 8. 2. 2013 18:27

      Já ještě přidávám velkou lžici kečupu a na závěr malou lžičku octa

    • Charlotte30
      Charlotte30 | 18. 1. 2013 12:35

      Ahoj gulaš sem dělala poprve v životě a povedl se mi ,přitel jiny pry nechce než ten co sem dělala podle tohoto receptu,akorad sem ho dělala s vepřoveho masa a dala sem tam asi 1deci smetany a byl jemnějši .Moc děkuji za recept ;-)

    • nerusa | 2. 12. 2012 16:09

      Jednoduchý a oblíbený recept, který nezklame. Přidala jsem ještě kmín a česnek.

    • Bára
      Bára | 9. 11. 2012 12:21

      Já přidávám bobkový list, kuličky nového koření a pepře a chilli papričky. Je to náš nejoblíbenější recept.

    • Lucky
      Lucky | 9. 10. 2012 19:19

      Nejlepší je zahustit najemno nastrouhanou bramborou a nechat povařit. Guláš je hustý jak má být, bez mouky nebo jiných zahušťovacích prášků :)

    • Richard Bazant
      Richard Bazant | 3. 10. 2012 20:12

      Protože je žena v CZ a děti mají hlad (22 and on,) rozhodl jsem se, poprvé v životě, uvaiřt podle receptu něco k snědku, a napadl mě guláš. Perfektni pro začátečníky, jako já sám. Vylepšil jsem to přidáním česneku podle mr. Techtl, jíšky http://www.toprecepty.cz/recept/6205-zasmazka---jiska / a flaškou Staropramene, podle sebe, po úspěšném vaření. Dík za recept. :-\

    • lenka
      lenka | 26. 9. 2012 16:32

      je to teda taková nedietní prasárnička, ale vždycky když ho udělám, nemůže se rodina odtrhnout včetně mně ;-)

    • Eva Konečná
      Eva Konečná | 31. 8. 2012 11:16

      Přesně takhle si pamatuju recept ještě od babičky, ale zcela určitě bych přidala drcený kmín. Ten se k bramborám hodí a má to pak trošku jiný šmak :D

    • Romana
      Romana | 20. 8. 2012 18:43

      já smažím na sádle...

    • tereza
      tereza | 27. 3. 2012 11:10

      A uplne nejlepsi je zahustit bramborovou kaší v prasku :))))) ;-) ;-) ;-)

    • techt | 12. 3. 2012 17:22

      Ještě dávám navíc česnek, je dobrý.

    • Marcela
      Marcela | 12. 4. 2011 15:05

      Bramborový guláš dělám tak, že zpěním cibulku na oleji, přidám nakrájený salám, papriku, kmín a nechám orestovat. Pak přidám na kostky nakrájené brambory, majoránku, osolím a pomalu dusím pod podklicí (bez vody) do změknutí brambor. Prakticky není nutné skoro vůbec podlévat, nebo jen málo. Pokud je zapřebí zahusti, rozdrobím kousek chleba. Nakonec dám utřený česnek, případně trochu kečupu.

    • Ladia
      Ladia | 11. 4. 2011 09:17

      Točeňák opékám na oleji a přidávám až úplně na konci.

    • Ivana
      Ivana | 8. 2. 2011 14:18

      Misto mouky davam jisku. Gulas je mnohem chutnejsi. Ivana

    • recepty73
      recepty73 | 8. 2. 2011 13:44

      ...s cibulí orestuji i uzeninu a dochucuji drceným kmínem a pepřem.Pokud jsou brambory moučnaté,nepotřebujeme ani zahušťovat ;-) .

    • Jan Němec | 29. 12. 2010 14:02

      Dobrá děláme často jenom si člověk musí dát pozor co koupí za točák.Většinou vyroste do velikosti godhaje a to není nic moc.Kolikrát se mně to stalo i s dražsím. Honza

    • Kateřina Pátková
      Kateřina Pátková | 15. 9. 2010 13:39

      Místo oleje sem použila sádlo,místo mouky Solamyl,krom majoránky přidala i drcený kmín a je to žůžo bašta

    • Jan Macek
      Jan Macek | 31. 5. 2010 09:20

      Vyzkoušeno a je to super! Dávám si do oblíbených.

    • Markéta Procházková
      Markéta Procházková | 4. 3. 2010 15:35

      Opravdu chutné, jednoduché, jen jsem nakonec přidala trošku zakysané smetany pro zjemnění..

    • Jana V.
      Jana V. | 19. 2. 2010 23:55

      Výborné a snadné pro začátečníky jako já :-)

    • Jana Jašková
      Jana Jašková | 19. 8. 2009 13:37

      Právě jsem ho dovařila. Rychlé, jednoduché a výborné :-)

    • Alexandra Daňková
      Alexandra Daňková | 9. 7. 2009 09:32

      Dala jsem ještě hovězí bujón, spoustu kmínu a česnek a bylo to vynikající.

    • Dominik Franek
      Dominik Franek | 30. 3. 2009 09:44

      Moc dobrý recept, akorát jsem nevěděl kolik papriky, tak jsem dal tak od oka aby bylo červeno (půl pytlíku?), jenže ono to pak ještě víc zčervená, když se to vaří... mno příště dám trochu míň...

    • Simča Mrštinová
      Simča Mrštinová | 19. 3. 2009 14:15

      gulášek jsem vyzkoušela a byl moc dobrý, ikdyž jsem přidala více různého koření, ale jinak mňamka =)

    • Tereza Štěpánová
      Tereza Štěpánová | 11. 3. 2009 11:38

      Taky jsem zkoušela Váš bramborový guláš a musím říct, že byl opravdu dobrý. Nikdy předtím jsem ho nedělala, ale povedl se mi. Jenom jsem tam dala více koření, aby to bylo trošku ostřejší, papriku pálivou a gulášové koření. Příteli to moc chutnalo. Děkuju za recept, už ho mám ve své sbírce.

    • marci2 marci2
      marci2 marci2 | 13. 12. 2008 13:02

      Tak vařila bramb.guláš už moje babička. Akorát zároveň s paprikou přidávala drc.kmín, během vaření kousek masoxu a těsně před vypnutím sporáku ještě prolis. česnek. Mňam! Dávám 1.

    • Gábina H
      Gábina H | 29. 10. 2008 15:04

      Gulášek jsem vařila včera, přidala jsem ještě mrkev a do hotového guláše dávám rozetřený česnek, aby měl grády.

    • ladislava staffenová
      ladislava staffenová | 28. 10. 2008 20:17

      Já jsem také zvyklá tam přidávat kyselou okurku,je to výborné

    • Veronika Lindner
      Veronika Lindner | 28. 10. 2008 19:52

      Moje sefova do bramboroveho gulase pridava nakrajenou kyselou okurku.Bylo to pro me na zacatku zvlastni,ale kdyz tak procitam ty komentare,tak se tam da pridat spousta jinych veci a obmenit si ten gulas podle sve chuti.

    • Monika Š.
      Monika Š. | 8. 9. 2008 12:53

      Jako začátečník jsem vděčná za každý klasický recept. Podařilo se, bylo moc dobré :)

    • Petra Špačková
      Petra Špačková | 18. 6. 2008 18:16

      děláme taky, jen místo mouky k zahuštění používáme gulášovou polévku v sáčku. Je možné přidat nadrobno nakrájenou červenou papriku

    • Eva Kotenova
      Eva Kotenova | 18. 6. 2008 15:54

      Gulasek nezklamal,rychle,chutne,casove nenarocne,doporucuji vsem.Pridali jsme rozdrceny cesnek a kmin, salamek jsme nakrajeli podle doporuceni Jany a vypadal velmi pekne. Vsem prejeme dobrou chut a pak dobrou noc.

    • Můrinka
      Můrinka | 14. 6. 2008 12:48

      Zdravím, poslední dobou mám problém s tím, že mi guláše nechtěji zhoustnout :-( Takže i tento dopadl jako trošku hustější polívka... Nevíte někdo, prosím, co s tím? Díky

    • Terka
      Terka | 2. 10. 2007 12:47

      tohle jídlo mám nejradši od mala.Mamka to vždy uvařila báječně.

    • Hanka Kantorová
      Hanka Kantorová | 3. 7. 2007 19:53

      Recept je dobrý. jednoduchý na přípravu,rychlý a levný a s tou smetanou ej to luxus

    • Natálka
      Natálka | 27. 1. 2007 09:43

      klasický bramborový guláš mi přijde krapet fádní proto do nněj přidávám daší ingredience podle nálady a obsahu ledničky:např.houby,pórek,rajčata,papriky,fazole,cuketa atd. neuškodí trocha kečupu,chlli omáčka,česnek nebo nějaké exotičtější koření,taky uzeninu lze obměnit a dát i více druhů(anglická,klobásky...)Fantazii se meze nekladou ale samozžejmě vždy s mírou aby se chutě nebyly.S trochou kuchařského"instinktu"tak vznikne vždy originální pokrm který sice mnohdy má do klasického buřtguláše daleko ale zatím jsem vždy od přítele sklidila pochvalu a dokonce je prý můj výtvor lepší než od maminky :-)

    • Aninka
      Aninka | 5. 12. 2006 20:43

      Téměř moje první jídlo, co jsem uměla uvařit, jako holka na táboře.

    • Silvie Jandová
      Silvie Jandová | 16. 11. 2006 17:27

      Bramborový guláš taky můžu:-) Pro změnu do něj přidávám ještě nakrájené papriky a rajčata a trošku chilli. Je vynikající.

    • Jana
      Jana | 16. 9. 2006 02:40

      Já místo salámu dávám na špalíky nakrájené tenké párky,neloupané,así 2 cm dlouhé,každý na obou koncích naříznu do kříže,jako když nařezáváte buřty na pečení na ohýnku.Při přípravě jídla se to naříznutí hezky otevře,vypadá to zajímavě.Taky přisypávám před koncem trochu mraženého hrášku,pak ještě asi 10 min vařím.Mouku zamíchám do trochy smetany.

    • Lenka Nová
      Lenka Nová | 15. 9. 2006 09:29

      Osvědčenej a dobrej recept, já tam ještě přidávám kečup (2-3 lžíce podle množství), taky by byl dobrý protlak. Guláš dostává tak další rozměr:-)

    • Petra
      Petra | 1. 9. 2006 13:24

      Já k tomu ještě dávám česnek a na vrh,když je guláš na talíři, dám ještě plátek sýru,kt.se na guláši pěkně rozteče!Jinak je velmi dobrý!

    • Lukas
      Lukas | 27. 8. 2006 13:42

      Zkuste přidat ještě kyselé okurky, ty tomu celému dodají úplně jinou dimenzi - mé nejoblíbenější jídlo

    • Anonym
      Anonym | 14. 8. 2006 15:22

      Nejsem žádná kuchařka, ale teď když vařím přítelovi, tak se snažím alespoň něco naučit ... Guláš se mi opravdu povedl, nejsem žádnej velkej jedlík ale hned jsem zblajzla dva talíře:) a přítel se taky olizoval:). Ještě jsem tam přidala jednu kostičku Masoxu. Neměl chybu. Díky teď už KUCHAŘKA :))

    • romana
      romana | 30. 7. 2006 14:05

      také ho vařím, dávám měkký salám a ještě zaliji smetanou... dobré

    • Pavla Pastorkova
      Pavla Pastorkova | 26. 7. 2006 14:12

      Bramborový guláš je mý nejoblíbenější jídlo a na tom obrázku vypadá fakt dobře

    • Agny
      Agny | 22. 5. 2006 19:20

      Dnes jsem dělala k obědu a moc jsme si pochutnali....

    • Jirka Štrobl
      Jirka Štrobl | 19. 5. 2006 11:24

      Guláš je guláš a pivečko k tomu a je to nejlepší žrádlo pod sluncem

    • Michal Bernát
      Michal Bernát | 1. 5. 2006 20:30

      Tak jsem to na koleji dneska udelal. Trosku jsem to obmenil. Jelikoz byl svatek, tak jsem nemel uzeninu. Pouzil jsem jen brambory, papriku, sul, pepr, cibuli, cesnek, bazalku a trochu palivyho gril. koreni. A bylo to dobry. :)

    • Jana Povolná
      Jana Povolná | 13. 2. 2006 22:47

      dobrá, rychlá a teplá večeře...:-)

    • Raho
      Raho | 10. 2. 2006 17:37

      ještě jsem ho nedělala, ale hned to zkusím!

    • lacina
      lacina | 15. 1. 2006 17:08

      Něco,pro majitele titanových pánví.Na lžíci sádla osmahnu kmín a cibulku,po zpěnění přidám červenou papriku.Poté přidám nakrájené brambory a dusím pod pokličkou do té doby,až jsou brambory rozvařené.Díky zabroušené poklici nepřidávám žádnou vodu.Po rozvaření brambor je pokrm dostatečně hustý,takže se již ničím nezahušťuje,naopak se vodou může rozředit.Nakonec přidám pokrájenou uzeninu,rozetřený česnek a majoránku.Podle potřeby dochutím např.Vegetou.Toto je inovovaný recept na br.guláš z Vysočiny, tak jak ho vařila už moje prababička na začátku 20.století.

    • Gabriela
      Gabriela | 15. 1. 2006 14:51

      Gulas delam stejne,jen pridam kulicky pepre a kmin.Manzel ma rad vypeceny salam,tak ten osmahnu zvlast a pridam ho do hotoveho gulase.

    • taťka
      taťka | 8. 1. 2006 11:18

      Já ten guláš dělám už 30 let, a děti řekly manželce, že ho musím vždycky dělat já. Maminka ho prej neumí tak ochutit. Postup je stejný, na cibulku salám, potom papriku, zalít vodou, přidat brambory, dávám i MASOX, povařit a dochutit podle chutě.

    • Jitka Malinová
      Jitka Malinová | 3. 1. 2006 15:11

      Na zahuštění používám pytlíkovou polévku od Vitany s názvem Gulášová - svačinová. Jinak postup je stejný, zpěnit cibuli, přidat buřty, zalít rozmíchanou polévkou ve studené vodě, přidat nakrájené brambory na kostičky a povařit. Pak lze přidat utřený česnek, pepř, majoranka.

    • Marie Svobodová
      Marie Svobodová | 3. 1. 2006 14:22

      Bramborový guláš kořením kromě majoránky ještě pepřem, kmínem, někdy i zabíjačkové koření, ale hlavně česnek, vše dle chuti a zahušťuji ne moukou, ale strouhankou. Pokud spěchám dělám v tlakáči.

    • Dahiba
      Dahiba | 3. 1. 2006 12:07

      Výborný, rychlý a hlavně jedlý, akorát jsem jako Dana dala na cibulku buřty, pak brambory, chvíli podusila a přidala sladkou i pálivou papriku, trochu gulášového koření, majoránku, sůl dozahustím hl.moukou a uvařím do změknutí bambor.

    • lubos lodyha
      lubos lodyha | 3. 11. 2005 23:46

      jj, guláš je žrádlo...

    • Dana
      Dana | 3. 11. 2005 12:33

      No jo, také ho máme rádi, ale jedna maličkost! Toho buřta či co,dávám zpěnit hned na cibulku, pak papriku - zalít vodou a nakonec brambory.Ale to už záleží asi na každém z nás. Jo a taky dávám více bylinek - bazalku a oregáno, ne jen majoránku.

    • Jana Hamalová
      Jana Hamalová | 1. 11. 2005 18:17

      Přesně tak, jen když ho chce rodina dietnější nedávám majoránku a zavařuji mléko s moukou a pak trochu přidám Tatra mléko. Máme ho moc rádi.Je rychlý. Bezva. Jana H.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Omáčky & guláše Guláš Bramborový Brambory
    Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibulka Hladká mouka Majoránka Paprika - sladká Slunečnicový olej Točený salám Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Zapečená krupicová kaše

    Zapečená krupicová kaše

    Klatovský řízek

    Klatovský řízek

    Výborná holandská omáčka ala svíčková

    Výborná holandská omáčka ala svíčková

    Smetanovo-bramborový krém

    Smetanovo-bramborový krém

    Cuketová žemlovka (nádivka)

    Cuketová žemlovka (nádivka)

    Směs na špagety

    Směs na špagety

    Vepřový jazyk na divoko

    Vepřový jazyk na divoko

    Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým zelím

    Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…

    Houbové roštěnky

    Houbové roštěnky

    Doporučujeme

    30 minut
    Kachní paštika

    Kachní paštika

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    116
    Francouzský jablkový koláč
    Francouzský jablkový…
    27
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    26
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    23
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    21
    Kuřecí prsa na kari se smetanou
    Kuřecí prsa na kari se…

    Zajímavé články

    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…

    Sledujte nás

    AHA.cz Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    AHA.cz BOŽE! Co se to stalo s Kate? Vévodkyně k nepoznání!

    BOŽE! Co se to stalo s Kate? Vévodkyně k nepoznání!

    AHA.cz Nedělní Aha! 24.1.2021

    Nedělní Aha! 24.1.2021

    Dáma.cz 10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    Dáma.cz Barvy roku 2021 žlutá a šedá: Vyberte si kousky z nových kolekcí i z výprodeje!

    Barvy roku 2021 žlutá a šedá: Vyberte si kousky z nových kolekcí i z výprodeje!

    Ženy.cz Kabelky 2021: Tohle bude nejžádanější tvar roku!

    Kabelky 2021: Tohle bude nejžádanější tvar roku!

    Maminka.cz Marie Doležalová: Celé léto jsem tajila, že znovu čekáme zázrak

    Marie Doležalová: Celé léto jsem tajila, že znovu čekáme zázrak

    Reflex.cz Hon na Kabátka. Šéf VZP je v ohrožení kvůli očkování proti covidu, jednání o jeho konci je ale absurdní

    Hon na Kabátka. Šéf VZP je v ohrožení kvůli očkování proti covidu, jednání o jeho konci je ale absurdní

    E15.cz Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Abecedazahrady 9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    Další doporučené recepty:

    Bramborovo-žampionová polévka se špenátem
    Bramborovo-žampionová polévka se…
    Bramborový "sýr"
    Bramborový "sýr"
    Bramborový bochánek (mazanec)
    Bramborový bochánek (mazanec)
    Bramborový guláš III.
    Bramborový guláš III.
    Bramborový guláš s baby karotkou
    Bramborový guláš s baby karotkou
    Bramborový guláš s hlívou
    Bramborový guláš s hlívou
    • Recepty.cz
    • Bramborový guláš
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí