• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Výsledky vyhledávání

Výsledky vyhledávání: TalkZA31 4

Uložit vyhledávání
Název vyhledávání
  • Počet nalezených receptů:

    179

    5 minut
    Pikantní dresing 1 2 3 4 5

    Pikantní dresing 1 2 3 4 5

    Vše smícháme a používáme na vše, k čemu si myslíme, že by to mohlo být dobré. Např. Smažený sýr, řízek, smažená cuketa, na brambory apod.... více o Pikantní dresing 1 2 3 4 5

    Medové řezy ze 4 placek

    Medové řezy ze 4 placek

    Vypracovat těsto a vyválet 4 placky velikosti plechu. Péct na pečícím papíře nebo hodně vymaštěném plechu (papír je lepší). Ušlehat krém ze všech... více o Medové řezy ze 4 placek

    5 minut
    4-3-2-1 bábovka

    4-3-2-1 bábovka

    1) Vše smícháme dohromady tak, aby řídké těsto bylo hladké. 2) Vymažeme si pečící papír, který potom vložíme do misky (např. skleněné). 3) Těsto... více o 4-3-2-1 bábovka

    30 minut
    Slaný štrůdl - 4 varianty

    Slaný štrůdl - 4 varianty

    Těsto rozviňte a na jeho střední část naneste ingredience viz níže. Pak ho zabalte, potřete rozšlehaným vejcem a posypte sezamovými semínky. Nakonec... více o Slaný štrůdl - 4 varianty

    1 2 3 4

    1 2 3 4

    Do vyšší sklenice nalejeme: 1 díl KYSELÉ (šťáva z citronu nebo limety...), 2 díly SLADKĚ (grenadina, ovocná šťáva, sirup...), 3 díly SILNÉ (bílý rum,... více o 1 2 3 4

    Cmunda - 4 porce

    Cmunda - 4 porce

    Oloupané syrové brambory rozstrouháme do mísy. Vodu, kterou pustí, slijeme. Zalijeme mlékem, přidáme vejce, mouku a koření a vše dobře promícháme.... více o Cmunda - 4 porce

    Moravské zelí (4 osoby)

    Moravské zelí (4 osoby)

    Na nudličky pokrájené zelí podlijeme vodou, přidáme kmín a sůl a dusíme nejprve v otevřené nádobě. V jiné nádobě osmažíme na sádle nakrájenou cibuli,... více o Moravské zelí (4 osoby)

    45 minut
    Ovocne jednohubky 4 jinak

    Ovocne jednohubky 4 jinak

    Vybalte piškoty jahody a banany. Polozte piškot na něj položte banan nebo jahodu (muzete si vibrat) a na to dalsi piskot . Takhle opakujete s každym... více o Ovocne jednohubky 4 jinak

    45 minut
    Zakázaná buchta se 4 vejci

    Zakázaná buchta se 4 vejci

    Vejce ušleháme s cukrem a pak přidáme ostatní suroviny, vylijeme na máslem vymazaný a moukou vymazaný plech (nebo na papír). Pečeme asi 30 minut ... více o Zakázaná buchta se 4 vejci

    60 minut
    Perní(č)kový koláč

    Perní(č)kový koláč

    Mouku s cukrem, kypřidlem a kakaem promícháme v míse. Přidáme med, rum, mléko a vypracujeme těsto, které nám půjde dobře (ne z tuha) válet na... více o Perní(č)kový koláč

    Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :-)

    Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :…

    Placky: smícháme mouky (špaldovou, ječnou, pohankovou, kukuřičnou, amarantovou - nebo co je k dispozici), sůl a koření, vejce, olej, naředíme vodou na... více o Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :-)

    20 minut
    Zeleninový talíř III

    Zeleninový talíř III

    Salátové listy pořádně propláchněte a vodu dobře otřepejte. Ředkvičky očistěte a opláchněte, křen oloupejte a obojí nakrájejte na tenké plátky.... více o Zeleninový talíř III

    30 minut
    Veganský talíř

    Veganský talíř

    Mrkev s červenou řepou nakrájíme na stejné menší kostičky, posypeme provensálským kořením, a vložíme na plech s olejem. V troubě necháme péct do... více o Veganský talíř

    Kuličky z tatranek

    Kuličky z tatranek

    Tatranky nastrouháme nebo rozemeleme a nasypeme do misky, přidáme změklé máslo, rum, moučkový cukr a vlažné mléko. Zpracujeme v pevné těsto. Tvarujeme... více o Kuličky z tatranek

    Tarator

    Tarator

    Okurku nakrájíme na drobné kostičky nebo nastrouháme. Ve smetaně rozmícháme utřený česnek, nasekaný kopr a olej. Polévku nalijeme do talířů a posypeme... více o Tarator

    Tatarský biftek II.

    Tatarský biftek II.

    Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek II.

    Tatarský biftek

    Tatarský biftek

    Maso naškrábeme nebo dvakrát umeleme a smícháme s uvedenými ingrediencemi v hmotu. Necháme uležet a mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek

    50 minut
    Tatranské pracny

    Tatranské pracny

    Tatranky a tuk najemno nastrouháme a zpracujeme s ostatními přísadami na vláčné těsto. Formičky na pracny vymažeme rozehřátou Omegou, naplníme těstem... více o Tatranské pracny

    Listové taštičky plněné mletým masem

    Listové taštičky plněné mletým masem

    Tence vyválíme listové těsto (asi 2 mm) a nakrájíme na čtverce o velikosti asi 8x8 cm a na každý dáme lžíci náplně. Těsto přeložíme a okraje dobře... více o Listové taštičky plněné mletým masem

    Plněné taštičky

    Plněné taštičky

    Tymián a saturejku opláchneme, osušíme a nasekáme. Sýr rozmačkáme vidličkou, přidáme bylinky, promícháme a necháme odležet, aby získal vůni koření.... více o Plněné taštičky

    Azu po tatarsku

    Azu po tatarsku

    Hrubě nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání zprudka osmahneme. Lehce podlijeme vodou nebo... více o Azu po tatarsku

    Vývar s masovými taštičkami

    Vývar s masovými taštičkami

    Z mouky, soli, oleje a tří vajec vypracujeme hladké těsto a necháme je 30 minut odležet. Namočíme housku. Maso smísíme s nastrouhaným špekáčkem a... více o Vývar s masovými taštičkami

    Kuřecí řízek Tahiti

    Kuřecí řízek Tahiti

    Řízky naklepeme, osolíme a obalíme v trojobalu (2/3 strouhanky nahradíme kokosem). Obalené řízky usmažíme dozlatova. Na oleji rozpustíme cukr na... více o Kuřecí řízek Tahiti

    5 minut
    Tatarský biftek z lososa

    Tatarský biftek z lososa

    Lososa nakrájíme na kostičky a smícháme s jemně nakrájenou cibulí, nasekaným koprem, dochutíme solí, pepřem a pokapeme olejem. Dáme na 20 minut... více o Tatarský biftek z lososa

    Tatranské kuře

    Tatranské kuře

    Uděláme bramborákové těsto a v lívanečníku usmažíme malé bramboráčky. Mezitím připravíme masovou směs: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme... více o Tatranské kuře

    Bramborové taštičky se zelím

    Bramborové taštičky se zelím

    Brambory oloupeme, nastrouháme, posypeme moukou, osolíme a vejci zaděláme tužší bramborové těsto. Hned jej rozválíme na pomoučeném vále, ozdobným... více o Bramborové taštičky se zelím

    10 minut
    Tatarka ze zakysanky

    Tatarka ze zakysanky

    Do zakysané smetany nastrouháme okurku, naklájíme na drobno cibulku, přidáme hořčici, sůl a pepř. Vše promícháme a můžeme podávat ke smaženým pokrmům.... více o Tatarka ze zakysanky

    60 minut
    Tradiční tažený štrůdl

    Tradiční tažený štrůdl

    Z hladké mouky, cukru, rozpuštěného másla, špetky soli a teplé vody (tolik, aby se těsto nelepilo, ale bylo krásně vláčné!) zaděláme těsto, které... více o Tradiční tažený štrůdl

    Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

    Tagliatelle se špenátem a houbovou…

    Nakrájíme houby, prolisujeme česnek a osmažíme na pánvi, dokud nám houby nezměknou. Zatímco smažíme, uvaříme si v hrnci vodu a uvaříme těstoviny. Když... více o Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

    Listové rychlé sladké tajemství

    Listové rychlé sladké tajemství

    Koupené plátky list. těsta (pokud jsou tam 2 pláty) rozřízneme ještě na dvě půlky. Vezmeme 1. půlku a rozválíme na čtverec. Rozřízneme na čtvrtky,... více o Listové rychlé sladké tajemství

    Kuřecí tajemství

    Kuřecí tajemství

    Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme (můžeme použít i grilovací koření), položíme plátek šunky, na něj půlku banánu a svineme jako španělského... více o Kuřecí tajemství

    Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

    Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

    Vymažeme pekáček kouskem másla, na něj poklademe na kolečka nakrájenou cibuli, pak kousky kuřete, osolíme, opepříme dle chuti. Pak zalijeme celou... více o Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

    Rybí taštičky

    Rybí taštičky

    Na troše oleje opražíme nakrájené filé, rozmačkáme ho vidličkou. Vmícháme jíšku připravenou z trochy oleje, mouky a vody. Promícháme a přidáme sekanou... více o Rybí taštičky

    Malé tajemství

    Malé tajemství

    Maso nakrájíme na větší kousky, naložíme ho do medové marinády, kterou jsme připravili z přísad. Maso necháme den naložené. Potom prudce orestujeme.... více o Malé tajemství

    40 minut
    Taštičky z křehkého těsta

    Taštičky z křehkého těsta

    Z přísad vymícháme těsto, dáme do chladničky na 1 hod. odpočinout. Vyválíme 5 mm silné, vykrájíme kolečka s průměrem asi 6 cm, na každé položíme náplň... více o Taštičky z křehkého těsta

    15 minut
    Tatarák z uzeného lososa

    Tatarák z uzeného lososa

    Rozmixujeme na jemno nakrájenou cibuli s kečupem a worchestrovou omáčkou. Přidáme lososa, olej, kopr, citronovou šťávu a krátce cca 10 sekund... více o Tatarák z uzeného lososa

    Kuřecí prsíčka v tatarce

    Kuřecí prsíčka v tatarce

    Do pekáčku dáme vrstvu na kolečka nakrájných brambor, na ně vrstvu koleček cibule, na ně rozprostřeme naklepané kuřecí řízečky. Na maso natřeme cca... více o Kuřecí prsíčka v tatarce

    Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

    Arcibiskupské tajemství cibulové…

    Pozn.: Na začátku je nutno podotknout, že příprava je velmi obtížná vzhledem k množství cibule, které se musí zpracovat. Skutečně totiž není chyba, že... více o Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

    Prune tart aneb netradičně opilý švestkový koláč

    Prune tart aneb netradičně opilý…

    Švestky vypeckujeme a namočíme na 4 hodiny do rumu. Všechny suroviny na těsto smícháme a vypracujeme těsto, které dáme na 30 minut do chladničky... více o Prune tart aneb netradičně opilý švestkový koláč

    10 minut
    Šunková pomazánka - taťkova

    Šunková pomazánka - taťkova

    Šunku nakrájíme na malé kousky (prodává se i nakrájená šunka v balíčku, něco jako nastrouhaný sýr), cibuli najemno, přidáme jogurt a pomazánkové máslo... více o Šunková pomazánka - taťkova

    60 minut
    Šakerbura - sladké taštičky po Ázerbájdžánsku

    Šakerbura - sladké taštičky po…

    Mléko ohřejeme na 30-35 °C, přidáme droždí, sůl, vejce, přepuštěné máslo, prosátou mouku a zaděláme těsto. Těsto necháme kynout 1-1 1/2 hodiny.... více o Šakerbura - sladké taštičky po Ázerbájdžánsku

    25 minut
    Tartiflette - pochoutka ze Savojska

    Tartiflette - pochoutka ze Savojska

    Brambory oloupeme, a nakrájené na menší kostičky uvaříme téměř do měkka. Mezitím na pánvi zpěníme cibuli nakrájenou na měsíčky, spolu s na kostičky... více o Tartiflette - pochoutka ze Savojska

    30 minut
    Tatarská pomazánka na topinky

    Tatarská pomazánka na topinky

    Brambory nastrouháme a smícháme se vším ostatním. Mažeme na topinky nebo tousty.... více o Tatarská pomazánka na topinky

    30 minut
    Pivovarské tajemství

    Pivovarské tajemství

    Kuřecí maso a játra nakrájíme na kostky, klobásu na menší plátky. V hluboké pánvi rozpálíme olej, opečeme maso a játra, po chvíli přidáme klobásu a... více o Pivovarské tajemství

    Domácí tatarka

    Domácí tatarka

    Ponorným mixérem ve vyšší nádobě vyšleháme vejce, postupně vmixujeme ostatní suroviny, kromě oleje. Ten přidáváme po větších kapkách, až je směs... více o Domácí tatarka

    20 minut
    Domácí tatarská omáčka

    Domácí tatarská omáčka

    Vejce a žloutek dáme do zavařovací sklenice, přidáme hořčici a ocet. Zašleháme ponorným mixérem. Po kapkách přidáváme tolik oleje, aby majonéza... více o Domácí tatarská omáčka

    Jablečný koláč "Tart Tatin"

    Jablečný koláč "Tart Tatin"

    Připravte si větší, hlubokou pánev s průměrem cca 30 cm a poklici, která se může dát do trouby. Též poslouží remoska. Trouba by měla být předehřátá na... více o Jablečný koláč "Tart Tatin"

    30 minut
    Tousty se špekáčkovým tataráčkem

    Tousty se špekáčkovým tataráčkem

    Oloupané špekáčky rozmixujeme nebo umeleme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, rozetřený česnek, hořčici, pepř, kečup, papriku, chilli nebo tabasco, vše... více o Tousty se špekáčkovým tataráčkem

    Ovocný táč (rychlovka)

    Ovocný táč (rychlovka)

    Nejprve vymažeme a vysypeme plech. Do mísy nasypeme mouku, kypřící prášek do peč. a vanilkový cukr, promícháme. Do kastrůlku dáme mléko, olej, vejce a... více o Ovocný táč (rychlovka)

    10 minut
    Tatarka

    Tatarka

    Cibuli a okurky nakrajíme nadrobno a všechny suroviny smícháme. Dochutíme podle chuti.... více o Tatarka

    Meruňkový táč kynutý

    Meruňkový táč kynutý

    Do teplého mléka rozmícháme cukr krystal a přidáme droždí.Necháme vykynout.Na dno mísy dáme špetku soli, přidáme hladkou mouku, vejce,kvásek a... více o Meruňkový táč kynutý

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • Další stránka
    • Tagliatelle
      Najít recepty
    • Pasta tahini
      Najít recepty
      pasta ze sezamových semínek
    • Tahini
      Najít recepty
      Sezamová pasta
    • Tatarská omáčka Mr. Pepperoni
      Najít recepty
    • Koření - Zelené tajemství Thajska (Kotány)
      Najít recepty
    • 3D tatranka
      Najít recepty
    • Tartage
      Najít recepty
    • Tartare
      Najít recepty
    • Olivová tapenáda
      Najít recepty
    • Tapiokové perly
      Najít recepty
    • Předchozí stránka
    • 1
    • 2
    • 3
  • Jak skladovat česnek

    Jak skladovat česnek

    Česnek nevyschne a dá se dobře loupat, když ho doma rozeberete na jednotlivé stroužky, uložíte… Celý článek

    Jak zužitkovat starší pečivo

    Jak zužitkovat starší pečivo

    Určitě se to často stává i vám, že vám doma zůstávají starší rohlíky, housky a chléb, které už… Celý článek

    Krásně nasekané ořechy

    Krásně nasekané ořechy

    Potřebujete do pečení na jemno nasekat ořechy, oříšky, mandle a podobně? Vezměte si na pomoc… Celý článek

    Jednoduchá příprava sušenek

    Jednoduchá příprava sušenek

    Není nad domácí sušenky. Jsou křehké, chutné a skvěle chutnají. Jejich příprava není vůbec… Celý článek

    Jak na med

    Jak na med

    Máte rádi med? V čaji chutná mnohem lépe, než cukr, hodí se ale i při přípravě dresinků,… Celý článek

    Lesk, závinů a buchet

    Lesk, závinů a buchet

    Připravujete často různé záviny, buchty, koláče, plněné rohlíčky a další sladké pochoutky z… Celý článek

    Pokud med zcukernatí

    Pokud med zcukernatí

    Máte rádi med? V čaji chutná mnohem lépe, než cukr, hodí se ale i při přípravě dresinků,… Celý článek

    Kvalita mouky

    Kvalita mouky

    Možná si teď řeknete, že všechny mouky jsou přece stejné, v kvalitě se nijak nemohou lišit.… Celý článek

    Jak oloupat kaštany?

    Jak oloupat kaštany?

    Taky tak milujete tu vůni a chuť pečených kaštanů? Nemusíte za ně utrácet majlant někde na… Celý článek

    • Předchozí stránka
    • 1
    • 2
    • nachos
      kousky tortill velké asi 3x3 až 4x4 cm aneb tortlilla chips. Většinou se…

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

59
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Dýňová tortila
Dýňová tortila
21
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
AHA.cz Zvrat u Bouškové: Blízký Jany a Vaška už pravdu neskrývá

Zvrat u Bouškové: Blízký Jany a Vaška už pravdu neskrývá

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Ženy.cz Fakturace po nocích? Možná je čas začít podnikat chytře

Fakturace po nocích? Možná je čas začít podnikat chytře

Blesk.cz Nedožité narozeniny Karla Gotta (†80): Hrob opět zaplavily květiny a dárky! A věnec od exprezidenta

Nedožité narozeniny Karla Gotta (†80): Hrob opět zaplavily květiny a dárky! A věnec od exprezidenta

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

  • Recepty.cz
  • Výsledky vyhledávání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact