Čočková polévka s bůčkem
Kuře s bůčkem na žampionech
Bramborovo-vepřové karbanátky s…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Uzený, mlety buček nebo upečený je určitě lepší.
1*
Dnes je máme zrovna k obědu-na špagetách.Jsou výborné i na topinkách např. s volským okem.Já ale bůček melu už upečený(chuťově lepší),jako náhražka bůčku je dobrý i kabanos a česneku dávám jen polovinu.Jiří
Zakázaná buchta
Nakládaná červená řepa
Segedínský guláš III.
Cibulačka s celerem
Banánový koktejl na spaní
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
"Paneláková" buchta
Grilovaná krkovička se zeleným…
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Quiche s lososem
Sekaná se slaninou a zeleninou
Klasická hrachová kaše
Koblihy s vanilkovým krémem
Květákové makarony
Marinovaný vepřový bůček s povidly
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z…
Uzenářský maxichleba s cibulovým…