Tousty s bůčkem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Papriky, rajčata, cibuli, česnek, feferonky umeleme na masovém strojku a vaříme 1/2 hodiny. Přidáme mletý syrový bůček, prosáté Deko a vaříme 1 1/2 hodiny. Plníme do skleniček a sterilujeme 1 hodinu.
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule DeKo Feferonka Rajčata Vepřový bůček
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • host
    host |

    24. 8. 2016 12:27

    Uzený, mlety buček nebo upečený je určitě lepší.

  • recepty73
    recepty73 |

    20. 10. 2010 17:08

    1*

  • recepty 73
    recepty 73 |

    5. 2. 2010 11:40

    Dnes je máme zrovna k obědu-na špagetách.Jsou výborné i na topinkách např. s volským okem.Já ale bůček melu už upečený(chuťově lepší),jako náhražka bůčku je dobrý i kabanos a česneku dávám jen polovinu.Jiří

Abecední seznam: