Pstruh na másle s kmínem
Chřest na másle
Pepřový hovězí krk na másle
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Rybí filé v těstíčku
Halušky se zelím a vařeným masem
Listový závin se špenátem a…
Mrkvová mňamka
Papriková pasta
Křížaly - sušená jablka
Stracciatella
Jahodový (ovocný) pohár
Pořádná česnečka
Banoffee pie
Galetka s batáty a kozím sýrem
Flank steak s hráškem a fazolkami
Pavlova s citronovým krémem
Luštěninový salát s rukolovým pestem…
Bramboráky
Milionářské řezy se slaným karamelem
Čokoládové suflé