moje hodnocení:
4,5
Pstruh na másle s kmínem
Pstruh na mandlích
Pepřový hovězí krk na másle
29. 9. 2018 14:05
Byla to bašta... :-) Dík.
9. 9. 2012 18:42
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
24. 12. 2011 08:30
Dáme si ho dnes k večeři
25. 11. 2011 13:12
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
28. 8. 2011 09:33
Díky za tip, super delikatasa.
6. 5. 2011 21:13
vynikající!!!
30. 3. 2011 14:36
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Neapolské nudle
Zelňačka tety Vandy
Kotlety (řízky) v alobalu
Rumové kuličky II.
Jogurtový chléb
Buchta s rosolem
Bílý šťovíkový boršč
Cuketová kostka s čokoládou
Pikantní kuřecí nugetky
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Malinový chia puding s růžovou vodou
Houbová omáčka s bramborovými buchtami