Pstruh na másle

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks pstruzi
    • 100
      g máslo
    • 1
      lžička sůl
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • 0,5
      lžička kmín
    • hladká mouka na obalení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté pstruhy osušíme a uvnitř posolíme, popepříme a okmínujeme. Otvor uzavřeme a spíchneme párátky.
2
Takto připravené pstruhy obalíme v hladké mouce a na rozpáleném másle je opečeme z každé strany 5 minut.
3
Hotové pstruhy přendáme na talíře, odstraníme párátka a nakonec je hustě posypeme jemně nasekanou petželkou.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Monique
    Monique |

    9. 9. 2012 18:42

    Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))

  • Anonymous
    Anonymous |

    24. 12. 2011 08:30

    Dáme si ho dnes k večeři

  • iris22
    iris22 |

    25. 11. 2011 13:12

    měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ

  • Standa
    Standa |

    28. 8. 2011 09:33

    Díky za tip, super delikatasa.

  • bodmrazzu
    bodmrazzu |

    6. 5. 2011 21:13

    vynikající!!!

  • kirinda
    kirinda |

    30. 3. 2011 14:36

    Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)