Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Dušená rýže
Rebarborové řezy
Lehký těstovinový salát
Těstoviny se špenátem a žampiony
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Čínské rizoto
Jednoduchá francouzská kaše
Papoušková buchta
Domácí plněná roláda z mletého masa
Zimní minestrone
Vanilkové rohlíčky VI.
Svařák
Rizoto s masem
Kouzelný vaječný koňak
Zapečené brambory s uzeným
Tvarohová štóla
Klasický recept na polevu na perníčky
Zelňačka s klobásou