Polévka z červené řepy s pomerančem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g červená řepa
    • 1
      ks cibule menší
    • 80
      ml pomerančová šťáva
    • 500
      ml zeleninový vývar
    • olivový olej k restování
    • sůl
    • pepř mletý
    • créme fraiche na ozdobu; lze nahradit nízkotučnou zakysanou smetanou

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na olivovém oleji jemně osmahněte nakrájenou cibuli, než zesklovatí. Přidejte vývar a nakrájenou červenou řepu a přiveďte k varu. Vaříme, dokud řepa nezměkne.
2
Použijte kuchyňský robot (nebo ruční mixér) a za současného přilévání pomerančové šťávy rozmixujte na hladkou polévku.
3
Podávejte horké se štědrou lžící jemné zakysané smetany.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.