Pikantní vepřové nudličky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Zdenda

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g vepřové maso
    • 2
      ks broskvový kompot
    • 20
      ml voda
    • 0,3
      ks červená paprika
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • 2
      lžíce houby
    • 2
      stroužek česnek
    • paprika - sladká
    • kmín
    • pepř mletý
    • gulášové koření
    • 2
      ks nové koření
    • 1
      lžíce petrželová nať
    • strouhaný křen
    • 1
      ks avokádo
    • 100
      ml kečup - jemný
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 150
      ml šťáva z broskví
    • vegeta na špičku nože
    • citronová šťáva 3 kapky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do misky nakrájíme na nudličky vepřové maso, přidáme na kousky rozkrájené broskve, šťávu z broskví, vodu, na kostičky nakrájenou papriku, worchestrovou a sojovou omáčku, houby, prolisovaný česnek, vegetu, koření, petrželku, majoránku, křen a nakrájenou dužinu avokáda.
2
Suroviny poté promícháme s kečupem, hořčicí a citronovou šťávou. Směs dáme do chladu odležet asi na 1 hodinu. Cibuli nakrájíme na kostičky, v hlubší pánvi zpěníme cibuli. Pak přidáme směs, chvilku ji restujeme a na mírném ohni ještě 20 min. podusíme.
3
Podáváme např. s hranolky nebo rýží.

Komentáře k receptu

  • Kamil Krybus
    Kamil Krybus |

    26. 4. 2007 19:55

    Tak jak říká barča. Já tomu říkám uklízeli jsme ve spíži. Houby a kečup - to mi zrovna neladí. Směs worchester, sojovka, vegeta, gulášové koření atd. je toho skutečně moc. To avokádo se v té směsici chutí, zejména díky křenu, musí úplně ztratit.

  • Zdenek Malenak
    Zdenek Malenak |

    26. 4. 2007 12:56

    Ahoj Barčo, tento recept vznikl jako každý můj recept tak, že jsem tam dal jak se říká všechno co dům dal a celé rodině to chutnalo. Jenom tu šťávu z broskví bych tam možná nedával pokud jsou broskve kupované, já používal domácí...

  • barča
    barča |

    25. 4. 2007 19:50

    nevín, nevím, takový mišmaš, není tam příliš mnoho chutí najednou ?

Abecední seznam: