Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lepenice
Brambory s tvarohem
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Bramborové noky s houbovou omáčkou
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Tuňáková pomazánka bez majonézy
Mikrovlnkové rychloMUFFINY
Meruňkový dort (řez) - nepečený
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Brokolicová polévka se smetanou
Sekaná se slaninou a zeleninou
Vláčný perník s jablky
Smažený květák s domácím dipem
Těstoviny s brokolicí a ořechy
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Žemlovka s jablkem a hruškou