Námořnické kotlety

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřové kotlety bez kosti
    • 2
      ks cibule
    • 8
      stroužek česnek
    • 3
      ks nakládané okurky
    • 1
      plechovka nákládané žampiony
    • 50
      ml olivový olej
    • 5
      lžíce rajský protlak
    • 1
      kelímek šlehačka lze nahradit zakysanou smetanou
    • jíška Knorr
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený česnek i okurky a zalijeme dle potřeby vodou. Dusíme 10-15 minut do změknutí. Pak přidáme rajský protlak, sterilované žampiony a několik kapek worchesterové omáčky, zahustíme jíškou Knorr, mírně povaříme. Přilijeme šlehačku a dochutíme.
2
Příloha: těstoviny uvaříme dle návodu, propláchneme studenou vodou. Na suché pánvi opražíme pár lžic strouhanky a smícháme s těstovinami.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • tomas.jezbera@seznam.cz
    tomas.jezbera@seznam.cz |

    12. 2. 2012 20:25

    :-( tak nám to teda vůbec nechutnalo. postup dle repectu včetně ingradiencí, ale pro nás opravdu nedobré

  • Lenka Střelbová
    Lenka Střelbová |

    29. 2. 2008 09:12

    Tak tohle vypadá opravdu lákavě, udělám k večeři. Zaujala mě úprava těstovin.