Hovězí námořnické maso

moje hodnocení:

3,8

hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a na oleji dozlatova opečeme. Přendáme do jiné nádoby. Na tuku osmahneme jemně nasekanou cibuli, přidáme mouku, zasmahneme, zalijeme vodou na řídkou omáčku. Přidáme protlak, víno, maso a přikryté dusíme doměkka.
2
Okurky, houby a cibuli jemně nasekáme, na pánvi na másle osmahneme a přidáme do hotového pokrmu. Podáváme s knedlíkem nebo brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Everly
    Everly |

    20. 1. 2013 19:14

    Vyborny recept! Dali jsme si to s testovinami a bylo to taky super.

  • jitka
    jitka |

    6. 5. 2012 09:15

    Můžu to udělat z hov. předního, když nemám zadní?

  • verry.m
    verry.m |

    18. 2. 2012 18:02

    Moc dobré. Děkuji za recept ;-)

  • Dadkahomolova
    Dadkahomolova |

    1. 12. 2011 15:39

    Je to dobrůtka a tou moukou jsem to ani nezasmahovala a omáčka se zredukovala vyvařením sama. :-)

  • recepty73
    recepty73 |

    25. 2. 2011 18:49

    ...mňam :-P

Abecední seznam: