Hovězí nebo vepřové maso na leču

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: vranova

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme. Orestujeme. Lečo přelijeme do kastrolu, necháme vydusit přebytečnou šťávu. Nijak nezahušťujeme. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a na malém množství oleje opečeme dozlatova. Hranolky si připravíme bez tuku v troubě. Připravíme si tři sázená vejce, která zdobíme petrželkou a kapií.
2
Podáváme: na porci hranolků položíme plátek masa, přelijeme lečem na vrch položíme sázené vejce a osmažené kroužky cibule.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hranolky Karé Roštěná Vejce Zeleninové lečo

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: