Hovězí nebo vepřové maso na leču

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 70 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: vranova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks vejce
    • 3
      ks roštěná nebo vepřové kýty
    • 1
      sklenice zeleninové lečo zeleninové nebo tomba
    • karé
    • hranolky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme. Orestujeme. Lečo přelijeme do kastrolu, necháme vydusit přebytečnou šťávu. Nijak nezahušťujeme. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a na malém množství oleje opečeme dozlatova. Hranolky si připravíme bez tuku v troubě. Připravíme si tři sázená vejce, která zdobíme petrželkou a kapií.

RADA: Jak vybrat kvalitní maso

2
Podáváme: na porci hranolků položíme plátek masa, přelijeme lečem na vrch položíme sázené vejce a osmažené kroužky cibule.

RADA: Jak na křupavé domácí hranolky

Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hranolky Karé Roštěná Vejce Zeleninové lečo

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: