Oblíbené lečo z rajčat a papriky doplněné o mleté maso, mrkev a brambory. Nechybí ani vejce, petrželka a bazalka. Jednoduchá a rychlá večeře vás skvěle zasytí, zvlášť když si k ní dáte krajíc dobrého čerstvého chleba.
RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!
RADA: Máte velkou úrodu zeleniny a nevíte, co s ní? Zamrazte ji!
Lečo s rybou
Zapečené lečo
Lečo s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové palačinky s čokoládou
Panna cotta s malinovou omáčkou
Zapečené brambory se špenátem a…
Francouzské brambory - bez vaření
Mexický předkrm Guacamole
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Dušený listový špenát na špeku …
Čočkové ragú
Čokoládové sušenky
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vosí hnízda III.
Pracny z roku 1900
Kakaové ořechy s kokosovým krémem
Svařák
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Klasický recept na polevu na perníčky