Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Párky na černém pivu
Olejová bábovka s kakaem
Plněné papriky jinak
Brokolicová polévka s vločkami
Kachna bez práce
"Low Temperature" - Roastbeef
Bramborové housky
Kávovo-ořechová roláda
Mřížkové koláčky
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Vosí hnízda III.
Pracny z roku 1900
Kakaové ořechy s kokosovým krémem
Čočkové ragú
Svařák
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Klasický recept na polevu na perníčky