Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami
Zapečené flíčky se šunkou
Ravioli s náplní
Dijonský koláč slaný - z listového…
Rybí pomazánka od Moni
Zapékané těstoviny se špenátem a…
Květákový salát nebo pomazánka
Zdravý brownies dort
Krůtí roláda plněná hříbky
Avokádový hummus
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Toskánská polévka
Banánové lívance s kokosem a mákem
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Panna cotta s granátovým jablkem
Jarní šakšuka
Hrnečková pomerančová bábovka
Langoše s avokádem a lososem