Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřový bůček Bez kosti
    • sekaná Šlehaná, ochucená
    • klobása
    • sůl
    • vejce Natvrdo
    • paprika
    • pórek Množství záleží na velikosti plátu masa

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z vepřového boku si připravíme plát masa, který potřeme šlehanou sekanou, položíme vejce, klobásu, papriku (okurku...) a smotáme do rolády, kterou si ovážeme pevně provázkem a osolíme. Pečeme v předehřáté troubě dozlatova, podléváme a otáčíme. Podáváme teplé s bramborem, haluškami se zelím či kaší, nebo studené s pečivem.
Použité ingredience v tomto receptu: Klobása Paprika Pórek Sekaná Sůl Vejce Vepřový bůček
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Markéta
    Markéta |

    14. 1. 2015 21:22

    Velmi povedený kousek lahodící jazyku i oku. Děkuji za inspiraci a určitě doporučuji.

  • Mirka Strnadová
    Mirka Strnadová |

    19. 4. 2013 14:26

    Plnila jsem větší vepřovou špičku, do sekané jsem ostatní ingredience vtlačila, špičku sešila, kůžičku nařezala, okořenila česnekem a směsí na pečeni a pekla asi hodinu zakrytou a pak dodělávala pro barvu. Čekáme vzácnou návštěvu a budu jí podávat vychlazenou s jinými dobrotami, tak uvidíme. Věřím, že bude chutnat, voní a vypadá už teď bohovsky.

  • Kratochvílová
    Kratochvílová |

    5. 1. 2012 12:25

    Roládě není co vytknout, je moc dobrá, šťavnatá, snad by se ani ničím jiným než sekanou plnit nemusela. Výborný nápad!

  • Jarda
    Jarda |

    18. 5. 2011 14:39

    Naplnil jsem roládu krůtí ochucenou sekanou,bez vajíčka.Bylo to o.k.,příště dám hotovou sekanou z Globusu,mají jí dobře ochucenou.

  • ladislava staffenová
    ladislava staffenová |

    7. 4. 2010 15:07

    Jé Jirko, tohle je super nápad, já vinné klobásy nejím, ale zbytek rodiny ano a tohle by určitě chutnalo i mě!!!

  • recepty 73
    recepty 73 |

    7. 4. 2010 13:12

    Chtěl jsem jen dodat,že je také velice dobré naplnit roládu vymačkanou směsí z vinných klobás :-)) .Foto posílám.Jiří

Poslední navštívené:

Abecední seznam: