Krémový špenát

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g listový špenát
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 60
      g máslo
    • 100
      ml smetana 12%
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špenát dobře omyjte ve studené vodě a nechte v cedníku okapat. Oloupanou cibuli a česnek nakrájejte nadrobno.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
V kastrolu rozehřejte máslo a na něm restujte cibuli 3 minuty a poté ještě minutu česnek. Přidejte špenát, osolte, opepřete a poduste pod pokličkou asi 4 minuty. Zalijte smetanou a ještě 3 minuty provařte.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Kategorie: FOOD
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Listový špenát Máslo Pepř mletý Smetana 12% Sůl

Komentáře k receptu

  • Levon Ter-Ghazaryan
    Levon Ter-Ghazaryan |

    4. 4. 2019 07:20

    Vyzkoušeno doma manželkou a je to výborné. Mohu doporučit. Levon Ter-Ghazaryan