Špenátová velikonoční nádivka bez masa

moje hodnocení: 0

5.0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Redakce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g listový špenát
    • 1
      ks cibule
    • 4
      ks rohlík starší
    • 3
      ks vejce
    • 100
      ml smetana ke šlehání
    • 2
      lžíce máslo - 3
    • 4
      stroužek česnek
    • 150
      g sýr gouda
    • strouhanka dle potřeby
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme špenát, podusíme, osolíme a opepříme.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Rohlíky nakrájíme na menší kostičky, přidáme vejce, smetanu, rozpuštěné máslo a směs dochutíme solí, pepřem a drceným česnekem.

RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa

3
Směs rozložíme do vymazané a strouhankou vysypané formy a při 180 °C upečeme dozlatova.

RADA: Tipy na velikonoční nádivku 8 x jinak!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.