• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Kotlíkový guláš
    Napište svůj komentář k receptu

    Kotlíkový guláš

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.7
    hodnotilo: 12
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Kotlíkový guláš
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 400
        g hovězí maso
      • 2
        lžíce sádlo
      • 40
        g slanina
      • 1
        ks cibule
      • sůl
      • 1
        lžička paprika - sladká
      • pepř mletý
      • 400
        g brambory
      • 2
        ks rajčata
      • 1
        ks zelená paprika

    Postup přípravy receptu

    1
    Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Sádlo a nakrájenou slaninu rozškvaříme v kotlíku, přidáme očištěnou, nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Přidáme mletou papriku, maso, sůl, pepř a dusíme ve vlastní šťávě. Když šťáva vysmahne, podlijeme maso horkou vodou a pomalu dusíme.
    2
    Když je maso téměř měkké, přidáme očištěné a na kostky nakrájené brambory, očištěnou, nakrájenou papriku, rajčata a vše smícháme s masem. Podle potřeby ještě podlijeme vodou a uvaříme doměkka. Podáváme s chlebem.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Kotlíkový guláš II.

    Kotlíkový guláš II.

    Guláš

    Guláš

    Guláš z divočáka (kančí guláš)

    Guláš z divočáka (kančí guláš)

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Jozef
      Jozef | 6. 2. 2016 09:34

      Keby som na akcii uvaril Váš originálny guláš, tak ma na žiadnu akciu už nikto nikdy nepozve ;-)

    • Ansam
      Ansam | 16. 8. 2014 08:58

      "Maso jsem vypral" v pračke v ARIELu na 60°C a potom nakrájal na kocky. Guláš mal chuť po ARIELi. Asi som to mal vyprať v PERSILe.

    • nomali | 4. 10. 2013 12:06

      a maso dejte hned po cibuli, jinak ok

    • Dušan
      Dušan | 12. 6. 2012 02:59

      Do originál kotlíku z koření patří jen paprika. Žádný česnek, žádný kmín, žádná majoránka. Polévková lžíce sladké a lžička pálivé. Já ji nahrazuju sušenými feferony.. To ale jak kdo má rád ostré.

    • Dušan
      Dušan | 12. 6. 2012 02:47

      Kotlíkový guláš je vlastně polévka,.Na Slovensku v kolibách Ti ho přinesou v takovým malým kotlíku.

    • Anonym
      Anonym | 12. 11. 2007 08:13

      A kam?

    • Miroslav Horák
      Miroslav Horák | 10. 11. 2007 14:54

      Tak, jako uplný kuchařský amatér jsem se do toho pustil a výsledek byl fantastický. I když mi to moc guláš nepřipomínalo, chuť byla okouzlující. Totiž moc přesně nepoznám kdy je cibulka dostatečně zpěněná a štáva vysmahlá. Sladkou papriku jsem bohužel neměl, avšak našel papriku pikantní. Přijďte ochutnat ;-)

    • taky martin
      taky martin | 26. 11. 2006 09:49

      jo klidne tam dej olej.

    • Roman Kanclíř
      Roman Kanclíř | 6. 9. 2006 10:33

      Trošku feferonečky k tomu!!!!!!mňam

    • Hanka
      Hanka | 20. 7. 2005 03:06

      vzykouseno nekolikrat, bez cesneku by to pro nas doma asi nebylo uplne ono a na konec jeste pridavam majoranku, mnamka!!

    • Anonym
      Anonym | 24. 1. 2005 18:05

      je tam i v kelimkach a jmenuje se lard

    • Martin Fousek
      Martin Fousek | 9. 11. 2004 20:29

      Dobry den. Ja bych se chtel zeptat cim se da nadradit sadlo. Ja jsem ve statech a zatim jsem sadlo nevydel v zadnem obchode. Mam tam dat nejaky olej....?? Dekuji za Vasi odpoved.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
    Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Rajčata Sádlo Slanina Sůl Zelená paprika
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Zavináče

    Zavináče

    Tuňáková pomazánka light

    Tuňáková pomazánka light

    Kokosky s marmeládou

    Kokosky s marmeládou

    Cuba libre

    Cuba libre

    Koláčky

    Koláčky

    Domácí pizza podle Míši

    Domácí pizza podle Míši

    Citronová (pomerančová) bábovka

    Citronová (pomerančová) bábovka

    Bylinkovo-okurkový nápoj

    Bylinkovo-okurkový nápoj

    Povidlové šátečky

    Povidlové šátečky

    Doporučujeme

    40 minut
    Makové kytky s citronem

    Makové kytky s citronem

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    75
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    31
    Palačinky
    Palačinky
    22
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    22
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    21
    Avokádová pomazánka
    Avokádová pomazánka

    Zajímavé články

    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    AHA.cz Deník Aha! 26.1.2021

    Deník Aha! 26.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz Novoroční magie: 12 kroků, jak ovlivnit svůj osud v roce 2021

    Novoroční magie: 12 kroků, jak ovlivnit svůj osud v roce 2021

    Ženy.cz Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Maminka.cz Maminka roku: Miluši Smékalové bylo 23, když se rozhodla postarat se o sourozence

    Maminka roku: Miluši Smékalové bylo 23, když se rozhodla postarat se o sourozence

    Reflex.cz Vladimír Mertlík: Pražský hrad jako eldéenka

    Vladimír Mertlík: Pražský hrad jako eldéenka

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady I v zimě můžete pěstovat bylinky

    I v zimě můžete pěstovat bylinky

    • Recepty.cz
    • Kotlíkový guláš
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí