• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Kotlíkový guláš II.
    Napište svůj komentář k receptu

    Kotlíkový guláš II.

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.2
    hodnotilo: 12
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Kotlíkový guláš II.
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        kg hovězí maso
      • 1
        kg vepřové maso
      • 1
        kg cibule
      • 4
        lžíce sádlo vepřové
      • 1
        lžíce mletá paprika
      • 1
        lžička pepř mletý
      • 2
        plechovka rajský protlak
      • 4
        ks feferonka
      • 2
        ks paprika čerstvá
      • 4
        ks rajčata nebo případně lečo
      • 1
        kg brambory
      • 1
        lžička sůl
      • 1
        lžička majoránka

    Postup přípravy receptu

    1
    Na sádle opražíme nadrobno nakrájenou cibuli do zlatova, přidáme mletou papriku a rajčatový protlak, chvíli orestujeme. Potom přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, feferonky podle chuti. Maso dusíme do poloměkka. Podle potřeby podléváme vodou. Po vydušení vody na tuk, přidáme na kostky nakrájené vepřové maso, orestujeme, podlejeme vodou a dusíme do poloměkka. Na začátku dušení přidáme dvě, na tenoučké plátky nakrájené nebo nastrouhané brambory na zahuštění - místo mouky, (nejlepší jsou ty, co se rozvářejí). Potom přidáme na kostky nakrájené brambory. Když jsou brambory téměř uvařené, přidáme nakrájenou papriku, osolíme a okořeníme podle chuti. Těsně před dovařením přidáme nakrájená rajčata. Po odstavení z ohně přidáme majoránku, zamícháme a podáváme s chlebem.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Prezidentský guláš II.

    Prezidentský guláš II.

    Pivní guláš II.

    Pivní guláš II.

    Guláš z červené řepy II.

    Guláš z červené řepy II.

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • alabai | 19. 5. 2013 08:08

      Velice solidní práce :-) já zahuštuji moukou,ale to je na zvyku. ;-)

    • dusan rudy
      dusan rudy | 14. 8. 2006 16:22

      Uz som jedol aj horši

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
    Maso Hovězí Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Feferonka Hovězí maso Majoránka Mletá paprika Paprika Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Sádlo Sůl Vepřové maso
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Valašská zelňačka s houbami

    Valašská zelňačka s houbami

    Sýrové rohlíčky s česnekem

    Sýrové rohlíčky s česnekem

    Knedlíky z rýžové mouky

    Knedlíky z rýžové mouky

    Šneci nejen s tvarohem

    Šneci nejen s tvarohem

    Řecký těstovinový salát

    Řecký těstovinový salát

    "Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené

    "Zelník" - brambory (nejen) se zelím…

    Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

    Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

    Salát Caprese

    Salát Caprese

    Ovocný dort

    Ovocný dort

    Doporučujeme

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    30 minut
    Polévka z červené čočky

    Polévka z červené čočky

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    37
    Míša řezy
    Míša řezy
    35
    Řezy Raffaelo
    Řezy Raffaelo
    30
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    30
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    30
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka

    Zajímavé články

    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…

    Sledujte nás

    AHA.cz Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    AHA.cz Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    AHA.cz Deník Aha! 27.1.2021

    Deník Aha! 27.1.2021

    Dáma.cz Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Dáma.cz 6 trendů pro rok 2021: Jaké kousky byste měla doplnit do šatníku?

    6 trendů pro rok 2021: Jaké kousky byste měla doplnit do šatníku?

    Ženy.cz 6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    Maminka.cz Jsem v tom? Jak poznáte, že jste těhotná, i bez testu

    Jsem v tom? Jak poznáte, že jste těhotná, i bez testu

    Reflex.cz Právník Rozehnal: Nastal čas nastavit pravidla, aby on-line demokracie zůstala skutečnou demokracií

    Právník Rozehnal: Nastal čas nastavit pravidla, aby on-line demokracie zůstala skutečnou demokracií

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Další doporučené recepty:

    Kotlety v omáčce s hlívou
    Kotlety v omáčce s hlívou
    Kotlety v ostré omáčce
    Kotlety v ostré omáčce
    Kotlíkova polévka z hlívy
    Kotlíkova polévka z hlívy
    Kotopoulo Tiganito Marinato
    Kotopoulo Tiganito Marinato
    Koule Raffaelo
    Koule Raffaelo
    Koule z kuřecího
    Koule z kuřecího
    • Recepty.cz
    • Kotlíkový guláš II.
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí