Halušky patří mezi tradiční slovenské pokrmy, které se těší velké oblibě i v Česku. Jedná se o noky z bramborového těsta, které se připravují na nejrůznější způsoby - nejčastěji buď s brynzou, nebo právě s kysaným zelím.
RADA: Jak rychle oloupat brambory?
RADA: Jak skladovat vejce?
RADA: Jak nakrájet zelí?
RADA: Jak správně připravit halušky?
Zapečené brynzové halušky
Babiččiny halušky
Halušky podle Martinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
levné, chutné, jednoduché.. a s těsta na halušky z prášku kde se přidá jen voda...i rychlé.... 8-)
vyzkousim
Prostě mňamka. <3 :-)
Tvarohové řezy trojbarevné
Bramborový salát s okurkou
Rybičková pomazánka II.
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Výborné koblížky z trouby
Piškotová roláda podle Lidušky
Cereální hruškový / jablečný závin …
Kuře na bazalce
Kokosové sušenky
Halloumi burger s domácí máslovou…
Mleté na špejli
Jahodové řezy IV.
Salát s grilovaným melounem
Bruschetty s čerstvým sýrem a houbami
Jahodové daiquiri
Letní rybí polévka
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Koláč s bazalkovým krémem a jahodami