Dršťky s hořčičnou omáčkou

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g dršťky uvařené
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • slunečnicový olej
    • 4
      ks nakládané okurky
    • 0,5
      l hovězí vývar
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      špetka tymián
    • pepř celý
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 2
      dl bílé víno
    • sůl
    • cukr
    • 1
      balíček nové koření celé

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, přidáme mouku a po krátkém orestování zalejeme vývarem, přidáme koření a dobře rozvaříme.
2
Potom omáčku přecedíme, přidáme nastrouhané okurky, protlak a hořčici. Povaříme asi 15 minut a těsně před koncem přilejeme víno.
3
Podle potřeby ochutíme cukrem, solí, případně ještě přidáme hořčici. Vmícháme na nudličky nakrájené uvařené dršťky a prohřejeme.
4
Podáváme s brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.