Čínské žampiony

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: TheKacabi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g čerstvé žampiony
    • 1
      lžička kari
    • 2
      lžička škrob
    • 0,5
      lžička chilli dle chuti
    • 2
      lžíce olej
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 3
      lžíce worcestrová omáčka
    • voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žampiony oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, používáme i nožičku. Naložíme je do zbývajících ingrediencí, aby zmenšily svůj objem a pustily vodu.
2
Na pánvi osmahneme žampiony a asi po 10 minutách přidáme marinádu a trochu vody. Směs zhoustne díky škrobu, pokud ne, klidně ještě můžete škrob přidat.
3
Jelikož je omáčka slanější, je dobré ji podávat s čerstvým chlebem, aby se chutě lehce vyrovnaly. Dobrou chuť.

Komentáře k receptu

  • pavla
    pavla |

    6. 8. 2013 14:58

    zkousela jsem z mensiho mnozstvi a jeste ze tak, vubec to nebylo dobre