Broumovský guláš

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Katka37

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso
    • 2
      lžíce sádlo brick
    • 4
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 300
      ml voda
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks brambory
    • petrželka
    • chléb kmínový

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle Brick opečeme cibulku. Přidáme dvě lžíce sladké papriky a drcený česnek. Důkladně promícháme. Přidáme 1/2 kg na kostičky nakrájeného hovězího masa, lžíci rajského protlaku a po chvíli také mrkev.
2
Vše společně restujeme a poté zalijeme 1/2 l vody. Přidáme brambory na kostky a guláš dusíme do změknutí.
3
Můžeme zahustit trochou chleba. Nakonec bohatě posypeme petrželkou. Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.

Komentáře k receptu

  • Kukyn
    Kukyn |

    4. 12. 2016 22:33

    To teda jako mám jíst guláš s chlebem a vevnitř je chleba? A nač jsou tam v receptu ty dvě lžíce mouky???

  • Kukyn
    Kukyn |

    4. 12. 2016 22:31

    Teda, a nač jsou tam ty dvě lžíce mouky, když to mám případně zahustit chlebem? To jako mám jíst guláš z chleba s chlebem??? ;-)

  • Roman
    Roman |

    2. 12. 2016 09:53

    Jiné sádlo to být nemůže? :-\

  • Kecy
    Kecy |

    27. 11. 2016 14:15

    Posypeme bohatě petrželkou a na obrázku trochu tymiánu :-$ proč zahustit chlebem, když se brambory rozvaří na kaši než maso změkne :-$ to je jako reklama na brick sádlo nebo na blbost?

  • Martina
    Martina |

    26. 11. 2016 12:18

    Na Topkách ti to za zkopírovaní už vycinkali a tady uděláš to samé. Kopírování je zlodějina! Sluší se napsat zdroj receptu i fotky a tady projde asi všechno.

Další doporučené recepty: