Bezlepková nádivka s uzeným

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 65 minut
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • celer 3 řapíky
    • sůl
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 3
      stroužek česnek
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka a máslo na formu
    • pepř mletý
    • 1
      hrst petrželka
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 1
      lžička oregáno
    • 12
      ks chleba bezlepkový
    • 200
      g žampiony
    • 250
      ml zeleninový vývar
    • 250
      g uzené maso
    • 2
      hrst baby špenát

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Chléb nakrájejte na kostičky. Na rozehřátém oleji orestujte nakrájenou cibuli, nadrobno pokrájené uzené, žampiony, česnek, řapíkatý celer. Promíchejte a přidejte nasekaný baby špenát s cibulkou, žloutky, petrželkou, oreganem. Pak zalijte vývarem, osolte a opepřete.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Troubu rozehřejte na 180 °C, formu vymažte a vysypejte. Z bílků ušlehejte sníh a zlehka ho vmíchejte k nádivce. Naplňte formu a pečte dozlatova, asi 45 minut.

RADA: Další recepty na nádivky zde >>>

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: