Bezlepková perníková fantazie

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: ReceptyRumini

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 2
      lžíce med
    • 5
      ks jablka
    • 150
      g cukr krupice
    • 200
      g máslo
    • 400
      ml bílý jogurt
    • 200
      ml zakysaná smetana
    • 20
      g vanilkový pudink
    • 300
      g hladká mouka bezlepková směs Rumini

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smíchejte hladkou mouku (směs Rumini), prášek do pečiva, cukr a máslo vytvořte drobenku.
2
Zhruba 3/4 množství rozprostřete po plechu s pečícím papírem a lehce přitlačte.
3
V míse propojte jogurt, med, smetanu a pudinkový prášek a náplní zakryjte spodní drobenkovou vrstvu.
4
Jablka nakrájejte na půlměsíčky a pokryjte jimi celou plochu koláče.
5
Zasypte zbytkem drobenky.
6
Pečeme na 180°C 35 minut.
Kategorie: Nejlepší dezerty

Komentáře k receptu

  • Květa
    Květa |

    18. 12. 2016 13:21

    V ingrediencích není uvedena mouka, v postupu - smíchejte hladkou mouku.