Mexická omáčka

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli a česnek na větší kostičky. Nakrájenou zeleninu rozmixujeme, dochutíme solí, pepřem a cukrem. Nakonec do směsi přidáme olej, najemno posekanou petrželku a špetku koriandru. Uchováváme v uzavřené nádobě. V ledničce vydrží čerstvá asi 3 dny.

Komentáře k receptu

  • radekt
    radekt |

    16. 12. 2013 12:57

    Nevím co autor myslel tím "zelená paprika - 1 lžíce", ale já tam pomixoval půlku čerstvé papriky, přidal malou lžičku červené papriky(koření) a místo toho kýblu feferonek jsem dal jen 6 malých chili papriček a výsledek byl SUPER! Do tortil s restovaným masem a kouskem ledovýho salátu. Mňam :-)

  • zsolt
    zsolt |

    14. 8. 2011 16:27

    ked je tam tolko feferoniek,tak asi to pali...ved otom je mexicka kuchyna..:)) :-D

  • vera bauerova
    vera bauerova |

    4. 10. 2010 02:57

    Ta fotografie asi neodpovida tomu receptu A ten recept mi pripada trochu divny.Musi byt silne palivy z feferonek.

  • Anet
    Anet |

    27. 10. 2007 10:51

    Jani, doma tuhle omáčku děláme taky a dá se to jíst prakticky s čimkoliv-na co je chuť a co je zrovna po ruce:o))My osobně to jíme často s hranolkama, americkýma bramborama, ale bohatě postačí klíďo jen chleba nebo pečivo.Jinak to neni vůbec špatný...:o))Doporučuju...

  • Jana V.
    Jana V. |

    22. 9. 2007 13:21

    Nevypadá špatně,ale poraďte mi,s čím tuhle omáčku jíst?