• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Výsledky vyhledávání

Výsledky vyhledávání: TalkZA31 2

Uložit vyhledávání
Název vyhledávání
  • Počet nalezených receptů:

    199

    5 minut
    Pikantní dresing 1 2 3 4 5

    Pikantní dresing 1 2 3 4 5

    Vše smícháme a používáme na vše, k čemu si myslíme, že by to mohlo být dobré. Např. Smažený sýr, řízek, smažená cuketa, na brambory apod.... více o Pikantní dresing 1 2 3 4 5

    Chalupářský špíz z kuřete 2

    Chalupářský špíz z kuřete 2

    Očištěné kuře vykostíme, z masa stáhneme kůži a nakrájíme ho na větší kostky. Připravíme si oprané hlavičky žampionů a čerstvou papriku nakrájíme na... více o Chalupářský špíz z kuřete 2

    2 x tvarohové knedlíčky nasladko

    2 x tvarohové knedlíčky nasladko

    1. - brambory nastrouháme a spojíme věsto s tvarohem,vejcem a solí. Tvarujeme menší knedlíčky, obalíme je v hladké mouce a vaříme v mírně osolené vodě... více o 2 x tvarohové knedlíčky nasladko

    Pohanková dobrota (2 porce)

    Pohanková dobrota (2 porce)

    Pohanku přelijeme vroucí vodou, po chvíli přecedíme a necháme hodně okapat. V suchém kastrolu pohanku krátce opražíme, zalijeme polovinou vody a... více o Pohanková dobrota (2 porce)

    Perník s jablky 2

    Perník s jablky 2

    Oloupaná jablka nastrouháme, přidáme vše ostatní, pokud se nám zdá těsto husté můžeme zředit troškou mléka. Přilijeme na vymazaný a vysypaný malý... více o Perník s jablky 2

    Bramborový pekáček nejen z brambor 2

    Bramborový pekáček nejen z brambor 2

    Brambory uvaříme ve slupce, vlažné oloupeme a rozmačkáme. Přidáme celé vejce, změklé máslo (30 - 40 g), parmazán (30 g), sůl, pepř, muškátový oříšek a... více o Bramborový pekáček nejen z brambor 2

    Italská omeleta 2

    Italská omeleta 2

    Vařený brambor rozmačkáme vidličkou a smícháme s mascarpone. Vejce rozšleháme v misce. Rajčata, olivy, ančovičky nakrájíme na drobno a přidáme k... více o Italská omeleta 2

    20 minut
    Prosté těstoviny s hráškem 2

    Prosté těstoviny s hráškem 2

    Zeleninu očistíme a nakrájíme nadrobno, v pánvi rozehřejeme olej a zeleninu krátce orestujeme. Přidame hrášek, zalijeme cca 100 ml horké vody, osolíme... více o Prosté těstoviny s hráškem 2

    60 minut
    Zapečené brambory 2

    Zapečené brambory 2

    Nejprve vytřeme pekáč nebo zapékací mísu olivovým olejem. Dáme vařit brambory v celku (v slupce) a po uvaření oloupeme. Mezitím si nakrájíme uzené... více o Zapečené brambory 2

    300 minut
    Svatomartinská husa 2

    Svatomartinská husa 2

    Očištěnou a omytou husu si připravíme nejlépe den předem: dáme do pekáče, důkladně nasolíme, okmínujeme z obou stran a necháme přes noc v lednici.... více o Svatomartinská husa 2

    40 minut
    Hrášková polévka 2

    Hrášková polévka 2

    Nadrobno nasekanou cibulku a česnek opečte na másle dozlatova, zaprašte moukou a upražte světlou jíšku. Zalijte ji vývarem, přiveďte k varu a 15 minut... více o Hrášková polévka 2

    40 minut
    Čokoládový nugát 2

    Čokoládový nugát 2

    Oba cukry i kukuřičný sirup (seženete jej v obchodech se zdravou výživou) dejte do pánve, přidejte 60 ml vody a přiveďte k mírnému varu. Za průběžného... více o Čokoládový nugát 2

    2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli

    2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…

    Květy z divizny velkokvěté sbíráme průběžně, jelikož každý den nakvétá i opadá. Květy sbíráme suché, bez kalichu, od června do září. Sirup bez... více o 2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli

    5 minut
    4-3-2-1 bábovka

    4-3-2-1 bábovka

    1) Vše smícháme dohromady tak, aby řídké těsto bylo hladké. 2) Vymažeme si pečící papír, který potom vložíme do misky (např. skleněné). 3) Těsto... více o 4-3-2-1 bábovka

    70 minut
    Slaný koláč 2 v 1

    Slaný koláč 2 v 1

    Do mísy rozklepněte vejce, rozšlehejte je metličkou, přidejte smetanu nebo šlehačku, sůl, pepř a bylinky. Ještě jednou promíchejte. Přichází řada na... více o Slaný koláč 2 v 1

    Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :-)

    Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :…

    Placky: smícháme mouky (špaldovou, ječnou, pohankovou, kukuřičnou, amarantovou - nebo co je k dispozici), sůl a koření, vejce, olej, naředíme vodou na... více o Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :-)

    20 minut
    Zeleninový talíř III

    Zeleninový talíř III

    Salátové listy pořádně propláchněte a vodu dobře otřepejte. Ředkvičky očistěte a opláchněte, křen oloupejte a obojí nakrájejte na tenké plátky.... více o Zeleninový talíř III

    30 minut
    Veganský talíř

    Veganský talíř

    Mrkev s červenou řepou nakrájíme na stejné menší kostičky, posypeme provensálským kořením, a vložíme na plech s olejem. V troubě necháme péct do... více o Veganský talíř

    Rychlé pohoštění 1. 2. 3.

    Rychlé pohoštění 1. 2. 3.

    1. Troubu na 225 °C, na plech naskládat kolečka salámu a péci asi 7 minut. Pak na každé kolečko dát lžičku zakysané smetany, lístky bazalky naskládat... více o Rychlé pohoštění 1. 2. 3.

    60 minut
    Tvarohové křupky na 2 způsoby

    Tvarohové křupky na 2 způsoby

    Tvaroh, mouku a nastrouhaný tuk zpracujeme rychle v těsto. Necháme odpočinout. Potom vyválíme plát potřeme vejcem, posypeme solí, kmínem, sezamem nebo... více o Tvarohové křupky na 2 způsoby

    1 2 3 4

    1 2 3 4

    Do vyšší sklenice nalejeme: 1 díl KYSELÉ (šťáva z citronu nebo limety...), 2 díly SLADKĚ (grenadina, ovocná šťáva, sirup...), 3 díly SILNÉ (bílý rum,... více o 1 2 3 4

    15 minut
    Jarní omeleta pro 2

    Jarní omeleta pro 2

    Větší pánev nejlépe s nepřilnavým povrchem lehce pomažeme tukem. Vejce rozšleháme se smetanou a tabascem a vlijeme na horký tuk. Necháme usadit 20-30... více o Jarní omeleta pro 2

    10 minut
    Tvarohové knedlíky 2

    Tvarohové knedlíky 2

    Změklé máslo utřeme se solí do pěny, vmícháme prolisovaný tvaroh, cukr, po částech mouku společně s mlékem a nakonec vmícháme žloutek a celé vejce.... více o Tvarohové knedlíky 2

    Tatarák 2

    Tatarák 2

    Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.... více o Tatarák 2

    Ferrero Rocher 2

    Ferrero Rocher 2

    Tatranky nastrouháme, k tomu přidáme 6 lžic mírně roztopeného čokoládového krému a 50 g na jemno nasekaných nesolených arašídů. Ze směsi tvoříme... více o Ferrero Rocher 2

    Minutkový guláš Stroganov 2

    Minutkový guláš Stroganov 2

    Maso očistíme, nakrájíma na úzké nudličky a rychle osmahneme na oleji. Přidáme cibuli a žampiony a společně s masem dále osmahneme. Sundáme z plotny a... více o Minutkový guláš Stroganov 2

    60 minut
    Medovník 2

    Medovník 2

    Med, cukr, vejce a Heru mícháme nad párou v hrnci. Pak smícháme 2kávové lžičky jedlé sody, kterou neutralizuji octem ( což údajně znamená ji trošičku... více o Medovník 2

    Bleskový dort 2

    Bleskový dort 2

    Do dortové formy dáme dortový korpus, resp. naskládáme piškoty, které jsme namáčeli ve studené kávě, korpus polijeme studenou kávou. Do mísy s víkem ... více o Bleskový dort 2

    15 minut
    Vaječný koňak 2

    Vaječný koňak 2

    Do nádoby dáme cukr, vanilkový cukr a žloutky. Vše společně utřeme (můžeme k tomu použít ruční šlehač). Pak přidáme SALKO, popřípadě TATRU. Za... více o Vaječný koňak 2

    Kávová roláda 2

    Kávová roláda 2

    Žloutky ušleháme s polovinou dávky cukru moučky do pěny. Postupně přimícháme mouku a sníh z bílků se zbytkem cukru moučka. Těsto rozetřeme na plech... více o Kávová roláda 2

    40 minut
    Žraločí ploutve 2

    Žraločí ploutve 2

    Maso nakrájet na nudličky; smíchat ingredience na marinádu, přidat maso a dát přes noc do lednice. Rozpálit pánev a zprudka osmažit na lžíci oleje.... více o Žraločí ploutve 2

    60 minut
    Čínská pánev 2

    Čínská pánev 2

    Maso nakrájíme na drobné kostičky, smícháme se solamylem a kořením. Dáme odležet aspoň na 1/2 do lednice. Na pánvi rozehřejeme olej vložíme... více o Čínská pánev 2

    30 minut
    Chlebové karbenátky č. 2.

    Chlebové karbenátky č. 2.

    Chleba zbavíme kůrky. Do misky chleba nadrobíme a zalijeme mlékem. Musí být s chleba být tzv. hmota. Přebytečné mléko vylejeme. Dále si nastrouháme... více o Chlebové karbenátky č. 2.

    Kuličky z tatranek

    Kuličky z tatranek

    Tatranky nastrouháme nebo rozemeleme a nasypeme do misky, přidáme změklé máslo, rum, moučkový cukr a vlažné mléko. Zpracujeme v pevné těsto. Tvarujeme... více o Kuličky z tatranek

    Tarator

    Tarator

    Okurku nakrájíme na drobné kostičky nebo nastrouháme. Ve smetaně rozmícháme utřený česnek, nasekaný kopr a olej. Polévku nalijeme do talířů a posypeme... více o Tarator

    Tatarský biftek II.

    Tatarský biftek II.

    Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek II.

    Tatarský biftek

    Tatarský biftek

    Maso naškrábeme nebo dvakrát umeleme a smícháme s uvedenými ingrediencemi v hmotu. Necháme uležet a mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek

    50 minut
    Tatranské pracny

    Tatranské pracny

    Tatranky a tuk najemno nastrouháme a zpracujeme s ostatními přísadami na vláčné těsto. Formičky na pracny vymažeme rozehřátou Omegou, naplníme těstem... více o Tatranské pracny

    Listové taštičky plněné mletým masem

    Listové taštičky plněné mletým masem

    Tence vyválíme listové těsto (asi 2 mm) a nakrájíme na čtverce o velikosti asi 8x8 cm a na každý dáme lžíci náplně. Těsto přeložíme a okraje dobře... více o Listové taštičky plněné mletým masem

    Plněné taštičky

    Plněné taštičky

    Tymián a saturejku opláchneme, osušíme a nasekáme. Sýr rozmačkáme vidličkou, přidáme bylinky, promícháme a necháme odležet, aby získal vůni koření.... více o Plněné taštičky

    Azu po tatarsku

    Azu po tatarsku

    Hrubě nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání zprudka osmahneme. Lehce podlijeme vodou nebo... více o Azu po tatarsku

    Vývar s masovými taštičkami

    Vývar s masovými taštičkami

    Z mouky, soli, oleje a tří vajec vypracujeme hladké těsto a necháme je 30 minut odležet. Namočíme housku. Maso smísíme s nastrouhaným špekáčkem a... více o Vývar s masovými taštičkami

    Kuřecí řízek Tahiti

    Kuřecí řízek Tahiti

    Řízky naklepeme, osolíme a obalíme v trojobalu (2/3 strouhanky nahradíme kokosem). Obalené řízky usmažíme dozlatova. Na oleji rozpustíme cukr na... více o Kuřecí řízek Tahiti

    5 minut
    Tatarský biftek z lososa

    Tatarský biftek z lososa

    Lososa nakrájíme na kostičky a smícháme s jemně nakrájenou cibulí, nasekaným koprem, dochutíme solí, pepřem a pokapeme olejem. Dáme na 20 minut... více o Tatarský biftek z lososa

    Tatranské kuře

    Tatranské kuře

    Uděláme bramborákové těsto a v lívanečníku usmažíme malé bramboráčky. Mezitím připravíme masovou směs: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme... více o Tatranské kuře

    Bramborové taštičky se zelím

    Bramborové taštičky se zelím

    Brambory oloupeme, nastrouháme, posypeme moukou, osolíme a vejci zaděláme tužší bramborové těsto. Hned jej rozválíme na pomoučeném vále, ozdobným... více o Bramborové taštičky se zelím

    10 minut
    Tatarka ze zakysanky

    Tatarka ze zakysanky

    Do zakysané smetany nastrouháme okurku, naklájíme na drobno cibulku, přidáme hořčici, sůl a pepř. Vše promícháme a můžeme podávat ke smaženým pokrmům.... více o Tatarka ze zakysanky

    60 minut
    Tradiční tažený štrůdl

    Tradiční tažený štrůdl

    Z hladké mouky, cukru, rozpuštěného másla, špetky soli a teplé vody (tolik, aby se těsto nelepilo, ale bylo krásně vláčné!) zaděláme těsto, které... více o Tradiční tažený štrůdl

    Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

    Tagliatelle se špenátem a houbovou…

    Nakrájíme houby, prolisujeme česnek a osmažíme na pánvi, dokud nám houby nezměknou. Zatímco smažíme, uvaříme si v hrnci vodu a uvaříme těstoviny. Když... více o Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

    Listové rychlé sladké tajemství

    Listové rychlé sladké tajemství

    Koupené plátky list. těsta (pokud jsou tam 2 pláty) rozřízneme ještě na dvě půlky. Vezmeme 1. půlku a rozválíme na čtverec. Rozřízneme na čtvrtky,... více o Listové rychlé sladké tajemství

    Kuřecí tajemství

    Kuřecí tajemství

    Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme (můžeme použít i grilovací koření), položíme plátek šunky, na něj půlku banánu a svineme jako španělského... více o Kuřecí tajemství

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • Další stránka
    • Tapiokové perly
      Najít recepty
    • Předchozí stránka
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • Jak nakrájet zelí?

    Jak nakrájet zelí?

    Ať už se chystáte připravit zelný salát nebo třeba dušené zelí jako přílohu k pečenému masu,… Celý článek

    Jak skladovat česnek

    Jak skladovat česnek

    Česnek nevyschne a dá se dobře loupat, když ho doma rozeberete na jednotlivé stroužky, uložíte… Celý článek

    Jak poznáme zralý ananas

    Jak poznáme zralý ananas

    Ananas je vynikající exotické ovoce, které pořídíme v každém supermarketu. A není ani drahý.… Celý článek

    Čerstvé žampiony - jak je usušit, zmrazit nebo naložit

    Čerstvé žampiony - jak je usušit, zmrazit nebo naložit

    Chuť čerstvých hub nic nenahradí a žampiony jsou dnes už běžně dostupné v každém supermarketu.… Celý článek

    Jak na silný a čirý vývar

    Jak na silný a čirý vývar

    Kosti, maso nebo odřezky vkládáme vždy do studené a dostatečně osolené vody, tak dojde k… Celý článek

    Aby nakrájené ovoce nezhnědlo

    Aby nakrájené ovoce nezhnědlo

    Čerstvé nakrájené ovoce bohužel rychle podléhá oxidaci. Zhnědne a nevypadá příliš chutně.… Celý článek

    Jak zužitkovat starší pečivo

    Jak zužitkovat starší pečivo

    Určitě se to často stává i vám, že vám doma zůstávají starší rohlíky, housky a chléb, které už… Celý článek

    Jak na tuhé máslo

    Jak na tuhé máslo

    Asi to moc dobře znáte. Chcete namazat chléb máslem, jenže to je z lednice tvrdé tak, že se… Celý článek

    Krásně nasekané ořechy

    Krásně nasekané ořechy

    Potřebujete do pečení na jemno nasekat ořechy, oříšky, mandle a podobně? Vezměte si na pomoc… Celý článek

    Jednoduchá příprava sušenek

    Jednoduchá příprava sušenek

    Není nad domácí sušenky. Jsou křehké, chutné a skvěle chutnají. Jejich příprava není vůbec… Celý článek

    • Předchozí stránka
    • 1
    • ...
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • ...
    • 12
    • Další stránka
    • Nic nebylo nalezeno

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

113
Houbový guláš
Houbový guláš
98
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
37
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
27
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
AHA.cz Zvrat u Bouškové: Blízký Jany a Vaška už pravdu neskrývá

Zvrat u Bouškové: Blízký Jany a Vaška už pravdu neskrývá

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Ženy.cz Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Blesk.cz Intimní zpověď Evy Čerešňákové (39): Detaily druhého porodu!

Intimní zpověď Evy Čerešňákové (39): Detaily druhého porodu!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

  • Recepty.cz
  • Výsledky vyhledávání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact