Zavařování červené řepy

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jarka2

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ingredience svaříme v hrnci a necháme pod pokličkou i s kořením do druhého dne.
2
Řepu omyjeme a uvaříme se slupkou do poloměkka (asi hodinu), oloupeme a rozkrájíme.
3
Dáme do vymytých sklenic, zalijeme přecezeným nálevem, zavíčkujeme a sterilujeme asi 20 minut při 85°C (do bublin ve slenicích).
4
Víčkem dolů a pod dekou necháme vychladnout.
Použité ingredience v tomto receptu: Anýz Červená řepa Cukr krupice Fenykl Kmín Ocet Sůl Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: