Vepřový guláš s jablky na víně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Terki

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostičky, stejně tak mrkev a celer... dáme na rozpálené sádlo (olej), osolíme, mírně osmahneme, přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou do měkka. Pak maso vyndáme, šťávu zahustíme moukou, zředíme vývarem, přidáme na kostičky krájená jablka a chvíli povaříme. Nakonec přilejeme víno, vložíme zpátky maso a celé ještě chviličku prohřejeme.
2
Jako příloha je nejlepší knedlík nebo rýže.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: