Vejce na květáku

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: 2malasisi2

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle zesklovatíme nakrájenou cibuli, přidáme uvařený a rozebraný květák, utřený česnek, nakrájenou feferonku, kmín a sůl. Zamícháme a mírně podusíme. Přendáme do zapékací mísy, v květákové hmotě uděláme naběračkou 4 důlky a do každého vyklopíme 1 vejce, které mírně osolíme. Dáme zapéct do horké trouby. Zapečený květák posypeme jemně nasekanou petrželkou.
2
Podáváme s vařenými brambory a zakysanou smetanou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • MatějP
    MatějP |

    14. 10. 2010 17:46

    O to m sem nikdi neslisel

Další doporučené recepty: