Srbské "selské maso"

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: airan

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostky, o něco málo větší než na guláš a osmažíme do červena na sádle. V tom samém tuku zasmažíme cibule nakrájené na hrubé proužky, přidáme mouku, necháme zezlátnout a odstavíme. Posypeme paprikou a zalejeme 1,5 l vody. Necháme zavařit, přidáme maso a po 10 minutách ostatní zeleninu a houby - vše nakrájené na hrubo. Vaříme doměkka (je to rychle, protože maso je předem hotové). Osolíme, opepříme.
2
Podáváme v kameninových miskách. K tomu je nejlepší křupavé bílé pečivo... a červené víno!
3
Je to tradičí jídlo srbských restaurací v lidovém stylu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Janaso
    Janaso |

    9. 6. 2013 13:09

    Vynikající oběd, určitě ještě udělám.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    31. 5. 2006 10:39

    Mňam, mňam, Airan, to bude jako dělané na prázdniny...Jejda, to už je receptů, to aby prázdniny prodloužili:-))))))))))))))))))))))))))))

Další doporučené recepty: