Rychlá znojemská

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 40
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Tanganica

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nadrobno nakrájíme, osmahneme na oleji, přidáme na kousky nakrájená kuřecí prsa, necháme chvíli restovat. Přidáme na kostky nakrájený salám, okurky, vmícháme hořčici, osolíme, opepříme. Zalijeme cca 3 dcl vody, přidáme masox, až se rozpustí, přidáme na kostky nakrájená vejce, zahustíme moukou.
2
Nejlepší příloha rýže.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petřinka
    Petřinka |

    26. 7. 2016 11:16

    Taky mám ten pocit :D :-\ I když u nás se tomu říkala Hodolanská :-*

  • Natty
    Natty |

    19. 7. 2016 11:18

    Místo vysočiny dávám na kostičky nakrájenou anglickou slaninu :-)

  • Veronika
    Veronika |

    4. 5. 2013 13:41

    taky bych řekla :-D

  • Petromila
    Petromila |

    16. 3. 2013 11:37

    to jsou rozlítaný ptáci

  • tanadas
    tanadas |

    15. 10. 2012 14:35

    pro zrychleni je kureci prso dobra nahrazka, znojemska z hoveziho masa je ale lepsi :-)

  • Vera
    Vera |

    17. 8. 2012 23:47

    A neni to nahodou Frantfurtská omajda? :-\

  • Ascher
    Ascher |

    13. 10. 2011 08:23

    Udělal bych si čas a dal přednost hovězímu, ale celkem to ujde.

  • MartikK
    MartikK |

    11. 3. 2011 16:59

    Opravdu rychlovka a moc dobrá.

  • Petr T.
    Petr T. |

    27. 11. 2010 15:59

    S vepřovým masem nebo hovězím taky skvělé!Super!Všem dobrou chut! ;-)

  • danmar
    danmar |

    26. 10. 2010 14:08

    tento recept je naprosto vynikající....všem doporučuji !!!

  • lenka polívková
    lenka polívková |

    21. 10. 2010 10:28

    moc dobrá,celá rodinka si na ní pošmákla :-)

  • Monika Marcaníková
    Monika Marcaníková |

    11. 11. 2009 11:19

    Také dávám za 1*,bylo to opravdu rychlé a velmi dobré,děkuji za tip. Nevím co pořád vymýšlet k jídlu,ale tady už jsem našla dost bezva tipů.

  • Eva Vojkuvkova
    Eva Vojkuvkova |

    14. 10. 2009 17:05

    Naprosto vynikajici! Pritel se oblizoval az za usima. Je z Canady a ceska kuchyne mu hrozne chutna. Rychlou znojemskou jsem mu druhy den musela delat znova :-D

  • Iveta Bílková
    Iveta Bílková |

    13. 10. 2009 11:23

    Nebudu se opakovat. Dávám za 1.

  • Milana Nováková
    Milana Nováková |

    8. 10. 2009 03:45

    Znojemskou pečeni dělám z hovězího zadního nebo pěkné roštěnky.Zahuštuji černým chlebem.Dávám tky nastrouhanou zeleninu a nakájené párky na špalíky.

  • Barbora Vávrová
    Barbora Vávrová |

    8. 9. 2009 12:11

    Láká mě to, určitě zkusím, ale kolik porcí z tohoto množství ingrediencí asi tak je?

  • vilda babič
    vilda babič |

    18. 1. 2009 10:41

    Nemám co dodat.Fenomenální.

  • pavla kozárová
    pavla kozárová |

    17. 5. 2008 15:59

    Je vynikající,opravdu nemá chybu!S přítelem jsme se olizovali a měli boule až za ušima

  • Andy
    Andy |

    19. 1. 2008 10:46

    Mňam mňam, moc dobré, mohu jen doporučit :-)

  • Věra z Dc
    Věra z Dc |

    14. 11. 2007 09:43

    Moc dobré a jednoduché. Zahustila jsem to solamylem a nemá to chybu. Dávám 1

  • Berinka
    Berinka |

    26. 9. 2007 10:24

    Tak jsem vyzkoušela a nestačila se divit - je to opravdová mňamka a přitom byl oběd hotový i s uvařením rýže do půl hodiny! Místo salámu jsem dala dvě nožky slabých párků, jinak vše přesně dle receptu. Vynikající a rychlé! Doporučuji!

  • Barbora Válková
    Barbora Válková |

    7. 9. 2007 19:27

    Znojemskou dělám přesně jak uvádí recept. Znám ho od mamky a super je protože z kuřecího masa uděláte chutnou omáčku.doporučuji!

  • Marsí
    Marsí |

    4. 9. 2007 14:51

    Vážně dobré a rychlé...dělala jsem z kuřecího i z vepřového plecka...jen více takových rychlých a skvělých receptů, páč už vážně nevím, co mám každý den těm sarančatům kuchtit...:-)))

  • Jana
    Jana |

    3. 9. 2007 18:05

    Dobrý den,to je přesně ten recept který jsem tak dlouho hledala ale nevěděla jsem jak se jmenuje.Určitě ho co nejdřív vyzkouším!!!!Děkuji Vám

  • Alena Koblížková
    Alena Koblížková |

    25. 4. 2007 07:55

    Vyzkoušela jsem a vynikající, naprosto, manželovi moc chutnalo, jelikož má radši knedlíky než rýži, tak příště pro něj budou jako příloha knedlíky, jinak opravdu rychlé ,doporučuji

  • Anonym
    Anonym |

    3. 4. 2007 14:22

    Také dělávám s vepřovým masem a místo vysočiny raději libový párek,moc dobré.

  • Míša
    Míša |

    3. 4. 2007 12:43

    Vyzkoušela jsem a je to vynikající.Manžel nestačil chválit.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: