Ravioli s náplní

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jafin

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme mleté maso, přidáme koření a dusíme ve vlastní šťávě. Po dodušení necháme vychladnout. Ze všech ingrediencí vypracujeme méně tuhé nudlové těsto. Vykrajujeme kolečka, doprostřed dáme masovou nápň a okraje přitiskneme. Dáme do vařit do osolené vody asi 8 minut.
2
Já k tomu často dělávám rajskou omáčku, ale dobrá je i sýrová. Někdy to jen posypu sýrem a nakrájím rajčátka.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Mr.michaler
    Mr.michaler |

    26. 8. 2015 13:35

    jemně podivnej recept to těsto musí držet silou vůle a jako obvikle obrázek je z netu

  • Mr.michaler
    Mr.michaler |

    26. 8. 2015 13:35

    jemně podivnej recept to těsto musí držet silou vůle a jako obvikle obrázek je z netu

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    18. 5. 2006 14:58

    Souhlasím s paní Pavlou,náplň potom lépe drží pohromadě.

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    18. 5. 2006 13:39

    Po udušení ml.masa,zůstane vždy trošku šťávy(a maso ještě pustí) v náplni .Po naplnění raviol a uvaření,by pak bylo těsto zevnitř příliš mazlavé.Proto troška solamilu či maizeny tu šťávu naváže,náplň je více pohromadě a i lépe se s náplní pracuje.Na chuti se skoro nic nezmění.Jako když dělám špenát,když trošku nezahustím (ždibec !)moukou ve vodě,či maizenou(před vejci),tak špenát není ve finále takový jemnější,jakoby hladší.S náplní je to podobné a když zbude náplň,tak se dá ještě na lecos použít(pizza,špagety...)

  • Jitka
    Jitka |

    18. 5. 2006 12:00

    Ten Solamyl je nutný?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: