Polská omáčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu a cibuli orestujeme na tuku do zlatova, přidáme divoké koření, citron nakrájený na plátky (bez kůry), zastříkneme octem a podlijeme vodou. Do tohoto základu vložíme maso dle výběru (zajíc, králík apod.). Měkké maso vyjmeme.
2
Šťávu zahustíme zásmažkou připravenou z tuku a mouky. Dosolíme přidáme povidla, nastrouhaný perník a za stálého míchání dobře provaříme. Omáčku přecedíme přes hustý cedník, přidáme brusinkový kompot, rozinky, zjemníme vínem a povaříme.

Komentáře k receptu

  • Verena
    Verena |

    9. 11. 2006 14:31

    Výborná záležitost, miluji. Podávám s uzeným masem a houskovým knedlíkem.

  • veronika
    veronika |

    9. 11. 2006 13:00

    Pri tomto receptu se clovek musi hodne ridit vlastni chuti je to velice individualni (sladkost)atd.Doporucuji misto kraliciho masa pouzit maso uzene a podavat s bramborovim knedlikem

Poslední navštívené:

Abecední seznam: