Polévka ze zeleného hrášku

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zmrazený hrášek nejprve povaříme a pak udusíme na másle doměkka. Sterilovaný jen podusíme na másle. Zaprášíme moukou a necháme slabě osmahnout. Osmahnutý hrášek zalijeme vývarem připraveným z vody a masoxu. Řádně povaříme. Nakonec polévku zjemníme smetanou.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hrášek Máslo Masox Smetana Sůl Voda

Komentáře k receptu

  • brisi
    brisi |

    12. 6. 2016 00:08

    Proč všude čtu recepty s masoxem. To je strašné!!!!!!!!!!!! :-(

  • brisi
    brisi |

    12. 6. 2016 00:08

    Proč všude čtu recepty s masoxem. To je strašné!!!!!!!!!!!! :-(

  • krystýna
    krystýna |

    17. 3. 2013 14:53

    http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=24757914 zadejte prosím do vyhledávače na seznamu a uvidíte..!!! : ;-) 8-)

  • Šárka
    Šárka |

    23. 10. 2012 09:08

    No,česnek se musí trošku přidat a část pol.URČITĚ rozmixovat ;-)

  • Bílč44
    Bílč44 |

    25. 9. 2012 07:14

    Polévka mě chutná.

  • helča
    helča |

    25. 1. 2012 11:49

    naprosto souhlasím :)

  • caravell
    caravell |

    23. 11. 2010 09:47

    mě tam teda chybí česnek, ale každý má jiné chutě...každopádně souhlasím s marií a určitě bych část rozmixovala.

  • marie mateju
    marie mateju |

    15. 5. 2009 07:52

    já bych trochu hrachu rozmixovala,zbytek nechala. dnes ji vyskouším

  • Andrei Kaleta
    Andrei Kaleta |

    28. 8. 2004 18:57

    no, tak to je moje prvni polivka, ktera neni z pitliku...:)sice to nejdriv vypadalo na pruser, potoze ten hrasek v tom vyvaru tak plaval...ale po zahusteni to je lepsi, akorat s tou smetanou sem to trosku prehnal, bo tedka mam tu hrachovku bilou...chut je podobna hrachovce, ale neni to takova ta kase, jako bejva v jidelne...ten hrasek je v celku, a nevim teda jestli to tak ma bejt, nebo ne...?