Pizza – Langoše

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg hladká mouka
    • 1
      kostka cukr
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 1
      kelímek bílý jogurt malý
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 50
      g droždí
    • 500
      ml mléko vlažné

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme kostku cukru a necháme vzejít kvásek, který necháme v teple vykynout. Do mísy prosijeme mouku, sůl a sodu, přidáme vykynutý kvásek, jogurt a olej. Zaděláme těsto a necháme vykynout.
2
Na pizzu - tři plechy.
3
Lanoše - z těsta uděláme kuličku a z toho placku.
4
Těsto můžeme nechat do druhého dne v lednici.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zdenka
    Zdenka |

    12. 2. 2015 17:38

    Ahojky recept je moc dobrý a doporučuji ho všem kdo jsou na této stránce ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  • pizzaluda
    pizzaluda |

    4. 2. 2015 18:55

    Zdravíčko moc děkuju za recept :-)) lagoše byli fakt ňamkové Ale do italske pizzy se nedava bily jogurt..kdyz olej tak olivovy.. a misto mleka se dava voda. ;-) Chicago pizza ma podobnou recepturu jak ta italska az na olej ten neni olivovy.. pizzu delejte radsi na papitu a na mrizi a do pekace nalejt vodu 8-) ... pizzerie maj totiz parní trouby.. diky tomu testo je meke uvnitr a krupave na povrchu

  • pizzaluda
    pizzaluda |

    4. 2. 2015 18:55

    Zdravíčko moc děkuju za recept :-)) lagoše byli fakt ňamkové Ale do italske pizzy se nedava bily jogurt..kdyz olej tak olivovy.. a misto mleka se dava voda. ;-) Chicago pizza ma podobnou recepturu jak ta italska az na olej ten neni olivovy.. pizzu delejte radsi na papitu a na mrizi a do pekace nalejt vodu 8-) ... pizzerie maj totiz parní trouby.. diky tomu testo je meke uvnitr a krupave na povrchu

  • zelosh
    zelosh |

    1. 1. 2015 18:41

    Ten nej recept na pizza testo...Terezo kvasek se tvori cca pet az deset minut...nejlepsiii nekde v teple.. ;-)

  • Diana Dobrev
    Diana Dobrev |

    25. 2. 2013 15:12

    MI JE CHUDNÁ :-) :-\

  • tereza
    tereza |

    9. 1. 2013 17:04

    hmm vypadá to zajímavě... zkusím to ale ráda bych věděla jak se dlouho tvoří ten kvásek. :-\

  • Maruš
    Maruš |

    28. 4. 2012 20:57

    já to zkusila a ještě nemám výsledek :-) ale doufám že sou výborné jak tu tvrdíte :-))

  • jakub
    jakub |

    15. 1. 2012 17:04

    Co je to pizza mouka.8-)

  • Simča S.
    Simča S. |

    6. 8. 2011 16:36

    Vyzkoušela jsem tento recept na těsto, i když většinou dělávám jiné. Bylo trochu mazlavější, než jsem zvyklá, přidala jsem ještě mouku. Ale když jsem nechala dost dlouho vykynout a několikrát přetužila (propracovala), dělalo se s ním dobře. Z poloviční dávky jsem měla 12 langošů a chuťově byly OK.

  • barbora krsova
    barbora krsova |

    15. 8. 2005 16:20

    neznáte langoše ze strouhaních brambor

  • pavla kračmarová
    pavla kračmarová |

    26. 3. 2005 17:04

    jsem zvědavá budu je zkošet po prvé

  • Michal Fidrmuc
    Michal Fidrmuc |

    19. 5. 2004 16:51

    uvidíme zkusím to

  • Monika
    Monika |

    3. 3. 2004 18:54

    Já nepouživám jogurt, ale místo mléka kefír. Těsto kyne 24h. v lednici a vydrží v ní týden. Langoše jsou výborné!!!