Perský špenátový krém

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špenát nadrobno nakrájejte (zmražený nechte napřed povolit). Fenykl rozkrojte na čtvrtiny, seřízněte košťál a nakrájejte na proužky. V hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a osmažte na něm nakrájenou cibuli, česnek a fenykl. Posypte oreganem a smažte 5 minut. Vlijte vývar a povařte 15 až 20 minut, až bude fenykl měkký. Vsypte špenát a povařte ještě 5 minut. Dochuťte, nechte trochu vychladnout a rozmixujte. Posypte sýrem a sultánkami.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: