Omáčka z čerstvých rajčat

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 150 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: eflik

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájíme rajčata na menší kousky a dáme vařit s necelým hrnkem vody, než změknou, zhruba 15 minut. Poté je scedíme a protlak dáme stranou.
2
Na mírném ohni rozpálíme olej, přidáme česnek a rozdrcenou papriku, vaříme asi 1 minutu. Přidáme protlak, bazalku, cukr, sůl a pepř. Pozvolna vaříme na velmi mírném ohni, než nám protlak zhoustne, 1-2 hodiny.
3
Vytáhneme bazalku a můžeme podávat.
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Červená paprika Cukr Drcený česnek Olej Pepř mletý Rajče Sůl Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.