• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Nakládaný bůček
    Napište svůj komentář k receptu

    Nakládaný bůček

    autor: Věra z DC
    0.0
    moje hodnoceni
    4.5
    hodnotilo: 29
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Nakládaný bůček
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        kg vepřový bůček
      • 5
        ks bobkový list
      • 24
        stroužek česnek
      • 5
        ks pepř celý
      • sůl
      • pepř mletý
      • pálivá paprika
      • kari
      • grilovací koření
      • worcestrová omáčka

    Postup přípravy receptu

    1
    Bůček uvaříme s bobkovým listem, pepřem a 12 stroužky česneku. Ještě teplý ho potřeme kašičkou, kterou jsme udělali ze zbylého česneku utřeného se solí, lžičkou pepře, pálivou paprikou, kari kořením, grilovacím kořením a několika kapkami worchestrové omáčky.
    2
    Bůček takto promazaný zabalíme do alobalu a po vychladnutí dáme do lednice, kde ho necháme 5 dní proležet.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Nakládaný kořeněný bůček

    Nakládaný kořeněný bůček

    Pivní bůček

    Pivní bůček

    Křupavý bůček

    Křupavý bůček

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Rita
      Rita | 4. 11. 2016 18:26

      tak to je u nás stejné

    • Petra
      Petra | 28. 12. 2014 19:23

      :-D :-P je to fakt dobrota, právě dělám na Silvestra <:-)

    • Bob z Brd | 5. 2. 2013 22:25

      Už jsem ho dělal několikrát,ale nikdy v lednici PĚT DNÍ NEVYDRŽEL!To bych jí musel zavařit,zakopat metr do země a zalít betonem!!! :-D

    • Petule B.
      Petule B. | 22. 7. 2008 18:59

      Asi jsem nějak zaspala a tenhle vynikající recept objevila teprve nedávno, zato jsem ho stihla udělat už počtvrté a sklízím jenom chválu od celé rodiny!

    • Ladislav Dorazin
      Ladislav Dorazin | 17. 7. 2008 20:27

      Vy si holky jeste co chcete! U nás je už tak "DIETNO" až mi je z toho zle! A tenhle bůček,ten bych si dal hned teď!!Pět dní ale bych taky nevydržel,kdeže!!Ale rozhodně věřím,že recept vynikající

    • Jana Remková
      Jana Remková | 17. 7. 2008 20:24

      Já bůček miluji,ale už vlastně hodně dlouho nevím,jak chutná.Je univerzální,dá se z něj dělat všechno i ražničí a řízky.Určitě už někdo vyzkoušel řízky z bůčku.A kdo ne,ať neváhá

    • ladislava staffenová
      ladislava staffenová | 17. 7. 2008 17:55

      já prostě si bůček zakazuju,ale jsou u nás lidé,kteří to taky nesmějí a musejí to vyzkoušet,co kdyby o něco přišli :-)))Ale taky si myslím.že 5 dní je moc :-)))(ne pro to proležení samozřejmě)

    • Jana Remková
      Jana Remková | 17. 7. 2008 16:24

      Nedovedu si vůbec představit,že bych vydržela 5 dní čekat,než bych ho aspoň zkusila.Ale vypadá to opravdu žravě.

    • Tarari .
      Tarari . | 29. 2. 2008 17:46

      Nevím, jestli jsou skvrny na slunci či co, ale samozřejmě má být Z be-be sušenek....

    • Tarari .
      Tarari . | 29. 2. 2008 16:20

      Tenhle bůček mám v receptech už několik let.... Je to velice "dietní" jídlo, ale tak žravé!!!! Zrovna dneska jsem ho nesla do práce spolu se střechou s be-be sušenek.... Spolupracovníci i kolegyně se mohli umlátit! Skvělé! (Teda ne že se mohli umlátit, ale jak to bylo dobré!)

    • Roman Przepiora
      Roman Przepiora | 21. 2. 2008 18:35

      Je to moc fajn.. Jen jediný problém to má.. Těch pět dní se nikdy ten bůček nedožije:)DDDDDDDD

    • Pavlína
      Pavlína | 19. 11. 2007 09:16

      Dávám velikou jedničku, protože je to veliká dobrota.

    • Martina
      Martina | 10. 4. 2006 16:20

      Bůček byl celý takový nazelenalý, asi od toho česneku. A příště koupím bez kostí a libovější, teď jsme to měli u těch kostí ještě trochu krvavé.

    • Anonym
      Anonym | 31. 3. 2006 15:27

      Martino, to nevadí, ty kosti vyloupnete, až bude uleželý.

    • Martina
      Martina | 31. 3. 2006 11:22

      No jo jenže já ho uvařila a pak i s kostmi naložila. Mám ho v lednici už naložený.

    • Pavlína Svitáková
      Pavlína Svitáková | 31. 3. 2006 10:31

      Martino,kosti nevadí.Když bok po uvaření vyndáte,hned vyloupněte kosti a odlomte od chrupavek,ty už pak jdou rozkrájet.Nebo je také vypreparujte,ale já to nedělám,protože je muž schroupe i s bůčkem,někdy se rozdělí i se psem.:-)

    • Martina
      Martina | 31. 3. 2006 08:23

      Tak už je v lednici, třičtvrtě kila. Akorát že jsem omylem koupila bok s kostí, tak to budu muset pak nějak od té kosti odkrojit. Doufám, že to hodně nevadí.

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 29. 3. 2006 07:00

      Martinka, na tej štvorke si zase niekto zgustol : ))) Ten bôčik je skutočne výborný.

    • Jitka Malinová
      Jitka Malinová | 28. 3. 2006 14:16

      Martino, kupte si celé kilo, nebo pak budete litovat. Je to delikatesa, budu dělat na velikonoce koledníkům.

    • Martina
      Martina | 28. 3. 2006 13:03

      Vypadá to nádherně. Zítra jdu koupit bůček a vyzkouším, ale raději jen z půl kila. Akorát nechápu proč máte v hodnocení za 4, když to tady spíš každý chválí.

    • Marsí
      Marsí | 27. 2. 2006 12:54

      Také dělám...je to vynikající...akorát je mi vždycky trochu šoufl, protože to většinou přeženu s množstvím....:o)))

    • pavel kotowski
      pavel kotowski | 16. 1. 2006 18:58

      Vynikajici,dlouho jsem takovou dobrotu nejedl.

    • Airan Novakova
      Airan Novakova | 18. 10. 2005 08:52

      Kazaline, budte trpelivy a vysledek pak se vam bude zdat "bozsky" :-)) Mam podobny recept ze Slovenska a je to lahudka! Manzel ma povoleno tech 5 dny jen chodit se divat do lednice a pricihnout nejvic k obalu:-))

    • Kazalin
      Kazalin | 17. 10. 2005 23:07

      To nemůže těch 5 dní, ani 3 dny v lednici vydržet. Takovému bůčku dávám den, maximálně 2 a to už snad jen půlce bůčku. ;-)

    • Dana Minaříková
      Dana Minaříková | 17. 1. 2005 07:45

      Dělám tenhle bůček podobně: libovější bůček uvařím doměkka s přídáním soli, celého pepře a bobkového listu. Než zchladne, v misce si smíchám asi po jedné lžičce mletý pepř,sůl, sladkou i pálivou papriku, kari, ďábelské koření, trochu chilli (prostě co komu chutná). Potom ještě teplé maso co nejvíc prošpikuji rozpůlenými stroužky česneku (zůstane v mase čerstvý a křupavý) a obalím v připravené směsi koření. Nechám asi 3 dny uležet v lednici a pak krájím na tenké plátky. Výborné s čerstvým chlebem a kyselou okurkou.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
    Maso Vepřové Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Grilovací koření Kari Pálivá paprika Pepř celý Pepř mletý Sůl Vepřový bůček Worcestrová omáčka
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Hovězí na červeném víně

    Hovězí na červeném víně

    Olejová bábovka

    Olejová bábovka

    Ořechové řezy se žloutkovou polevou

    Ořechové řezy se žloutkovou polevou

    Bomba na letní vedra

    Bomba na letní vedra

    Ořechovo-ananasová buchta

    Ořechovo-ananasová buchta

    Lasagne s masem a žampiony

    Lasagne s masem a žampiony

    Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku

    Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku

    Špenátové těstoviny se sýrem - zapečené

    Špenátové těstoviny se sýrem -…

    Jednoduchý rybí guláš - rychle a chutně

    Jednoduchý rybí guláš - rychle a…

    Doporučujeme

    30 minut
    Lehký bramborový salát

    Lehký bramborový salát

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    30 minut
    Brokolicové karbanátky

    Brokolicové karbanátky

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    90 minut
    Croissanty s mandlovou náplní

    Croissanty s mandlovou náplní

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    Poslední sledované recepty

    34
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    30
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    23
    Míša řezy
    Míša řezy
    23
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    22
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka

    Zajímavé články

    Kynutý houskový knedlík, který se vždycky povede. Jaký je správný postup?
    Kynutý houskový knedlík, který se vždycky povede.…
    Šílené kombinace, které chutnají skvěle: Tohle je 12 nejpodivnějších!
    Šílené kombinace, které chutnají skvěle: Tohle je…
    Papriky plněné masem: Uvařte si jídlo vašeho dětství. Takové jste ještě nejedli!
    Papriky plněné masem: Uvařte si jídlo vašeho…
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…

    Sledujte nás

    AHA.cz Kraus zůstal jako opařený! Ztratila Basiková pud sebezáchovy?

    Kraus zůstal jako opařený! Ztratila Basiková pud sebezáchovy?

    AHA.cz Vondráčková má nový objev? Herec s těžkým osudem

    Vondráčková má nový objev? Herec s těžkým osudem

    AHA.cz Deník Aha! 2.3.2021

    Deník Aha! 2.3.2021

    Dáma.cz Rebelové slaví 20 let: Oholená podpaží, Norisová málem přišla o zuby a další věci z natáčení

    Rebelové slaví 20 let: Oholená podpaží, Norisová málem přišla o zuby a další věci z natáčení

    Dáma.cz Horoskop lásky na březen: Kdo má šanci se navzdory omezením seznámit?

    Horoskop lásky na březen: Kdo má šanci se navzdory omezením seznámit?

    Ženy.cz Džíny, díky kterým budete mít nohy až do nebe. Kde je koupíte?

    Džíny, díky kterým budete mít nohy až do nebe. Kde je koupíte?

    Maminka.cz Jak přežít období vzdoru? Chce to trpělivost, empatii a nadhled

    Jak přežít období vzdoru? Chce to trpělivost, empatii a nadhled

    Reflex.cz Český covidový Kocourkov aneb Se současnými polovičatými opatřeními se lockdownu jen tak nezbavíme

    Český covidový Kocourkov aneb Se současnými polovičatými opatřeními se lockdownu jen tak nezbavíme

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Šťastný bambus: Jak ho pěstovat a věděli jste, že nepatří mezi bambusy?

    Šťastný bambus: Jak ho pěstovat a věděli jste, že nepatří mezi bambusy?

    Další doporučené recepty:

    Nakládané sýrové kostky
    Nakládané sýrové kostky
    Nakládané sýry - směs
    Nakládané sýry - směs
    Nakládaný balkánský sýr III.
    Nakládaný balkánský sýr III.
    Nakládaný česnek - sterilovaný
    Nakládaný česnek - sterilovaný
    Nakládaný hermelín
    Nakládaný hermelín
    Nakládaný hermelín VI.
    Nakládaný hermelín VI.
    • Recepty.cz
    • Nakládaný bůček
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí