• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Info.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • Orbion.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MojeZdraví.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dýně Vánoční cukroví
    • Recepty.cz
    • Nakládaný bůček
    Napište svůj komentář k receptu

    Nakládaný bůček

    autor: Věra z DC
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 25
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Nakládaný bůček
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        kg vepřový bůček
      • 5
        ks bobkový list
      • 24
        stroužek česnek
      • 5
        ks pepř celý
      • sůl
      • pepř mletý
      • pálivá paprika
      • kari
      • grilovací koření
      • worcestrová omáčka

    Postup přípravy receptu

    1
    Bůček uvaříme s bobkovým listem, pepřem a 12 stroužky česneku. Ještě teplý ho potřeme kašičkou, kterou jsme udělali ze zbylého česneku utřeného se solí, lžičkou pepře, pálivou paprikou, kari kořením, grilovacím kořením a několika kapkami worchestrové omáčky.
    2
    Bůček takto promazaný zabalíme do alobalu a po vychladnutí dáme do lednice, kde ho necháme 5 dní proležet.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Nakládané brusinky

    Nakládané brusinky

    Nakládaný balkánský sýr III.

    Nakládaný balkánský sýr III.

    Nadívaný vepřový bůček

    Nadívaný vepřový bůček

     
    Vyzkoušeli recept

    Komentáře k receptu

    Tito kuchaři vyzkoušeli recept:
    Eva1 Eva1
    Ivana Přikrylová Ivana Přikrylová
    Jari Jari
    Zuzka Zuzka
    nawec nawec
    Antonín Antonín
    • Rita
      Rita | 4. 11. 2016 18:26

      tak to je u nás stejné

    • Petra
      Petra | 28. 12. 2014 19:23

      :-D :-P je to fakt dobrota, právě dělám na Silvestra <:-)

    • Bob z Brd | 5. 2. 2013 22:25

      Už jsem ho dělal několikrát,ale nikdy v lednici PĚT DNÍ NEVYDRŽEL!To bych jí musel zavařit,zakopat metr do země a zalít betonem!!! :-D

    • Petule B.
      Petule B. | 22. 7. 2008 18:59

      Asi jsem nějak zaspala a tenhle vynikající recept objevila teprve nedávno, zato jsem ho stihla udělat už počtvrté a sklízím jenom chválu od celé rodiny!

    • Ladislav Dorazin
      Ladislav Dorazin | 17. 7. 2008 20:27

      Vy si holky jeste co chcete! U nás je už tak "DIETNO" až mi je z toho zle! A tenhle bůček,ten bych si dal hned teď!!Pět dní ale bych taky nevydržel,kdeže!!Ale rozhodně věřím,že recept vynikající

    • Jana Remková
      Jana Remková | 17. 7. 2008 20:24

      Já bůček miluji,ale už vlastně hodně dlouho nevím,jak chutná.Je univerzální,dá se z něj dělat všechno i ražničí a řízky.Určitě už někdo vyzkoušel řízky z bůčku.A kdo ne,ať neváhá

    • ladislava staffenová
      ladislava staffenová | 17. 7. 2008 17:55

      já prostě si bůček zakazuju,ale jsou u nás lidé,kteří to taky nesmějí a musejí to vyzkoušet,co kdyby o něco přišli :-)))Ale taky si myslím.že 5 dní je moc :-)))(ne pro to proležení samozřejmě)

    • Jana Remková
      Jana Remková | 17. 7. 2008 16:24

      Nedovedu si vůbec představit,že bych vydržela 5 dní čekat,než bych ho aspoň zkusila.Ale vypadá to opravdu žravě.

    • Tarari .
      Tarari . | 29. 2. 2008 17:46

      Nevím, jestli jsou skvrny na slunci či co, ale samozřejmě má být Z be-be sušenek....

    • Tarari .
      Tarari . | 29. 2. 2008 16:20

      Tenhle bůček mám v receptech už několik let.... Je to velice "dietní" jídlo, ale tak žravé!!!! Zrovna dneska jsem ho nesla do práce spolu se střechou s be-be sušenek.... Spolupracovníci i kolegyně se mohli umlátit! Skvělé! (Teda ne že se mohli umlátit, ale jak to bylo dobré!)

    • Roman Przepiora
      Roman Przepiora | 21. 2. 2008 18:35

      Je to moc fajn.. Jen jediný problém to má.. Těch pět dní se nikdy ten bůček nedožije:)DDDDDDDD

    • Pavlína
      Pavlína | 19. 11. 2007 09:16

      Dávám velikou jedničku, protože je to veliká dobrota.

    • Martina
      Martina | 10. 4. 2006 16:20

      Bůček byl celý takový nazelenalý, asi od toho česneku. A příště koupím bez kostí a libovější, teď jsme to měli u těch kostí ještě trochu krvavé.

    • Anonym
      Anonym | 31. 3. 2006 15:27

      Martino, to nevadí, ty kosti vyloupnete, až bude uleželý.

    • Martina
      Martina | 31. 3. 2006 11:22

      No jo jenže já ho uvařila a pak i s kostmi naložila. Mám ho v lednici už naložený.

    • Pavlína Svitáková
      Pavlína Svitáková | 31. 3. 2006 10:31

      Martino,kosti nevadí.Když bok po uvaření vyndáte,hned vyloupněte kosti a odlomte od chrupavek,ty už pak jdou rozkrájet.Nebo je také vypreparujte,ale já to nedělám,protože je muž schroupe i s bůčkem,někdy se rozdělí i se psem.:-)

    • Martina
      Martina | 31. 3. 2006 08:23

      Tak už je v lednici, třičtvrtě kila. Akorát že jsem omylem koupila bok s kostí, tak to budu muset pak nějak od té kosti odkrojit. Doufám, že to hodně nevadí.

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 29. 3. 2006 07:00

      Martinka, na tej štvorke si zase niekto zgustol : ))) Ten bôčik je skutočne výborný.

    • Jitka Malinová
      Jitka Malinová | 28. 3. 2006 14:16

      Martino, kupte si celé kilo, nebo pak budete litovat. Je to delikatesa, budu dělat na velikonoce koledníkům.

    • Martina
      Martina | 28. 3. 2006 13:03

      Vypadá to nádherně. Zítra jdu koupit bůček a vyzkouším, ale raději jen z půl kila. Akorát nechápu proč máte v hodnocení za 4, když to tady spíš každý chválí.

    • Marsí
      Marsí | 27. 2. 2006 12:54

      Také dělám...je to vynikající...akorát je mi vždycky trochu šoufl, protože to většinou přeženu s množstvím....:o)))

    • pavel kotowski
      pavel kotowski | 16. 1. 2006 18:58

      Vynikajici,dlouho jsem takovou dobrotu nejedl.

    • Airan Novakova
      Airan Novakova | 18. 10. 2005 08:52

      Kazaline, budte trpelivy a vysledek pak se vam bude zdat "bozsky" :-)) Mam podobny recept ze Slovenska a je to lahudka! Manzel ma povoleno tech 5 dny jen chodit se divat do lednice a pricihnout nejvic k obalu:-))

    • Kazalin
      Kazalin | 17. 10. 2005 23:07

      To nemůže těch 5 dní, ani 3 dny v lednici vydržet. Takovému bůčku dávám den, maximálně 2 a to už snad jen půlce bůčku. ;-)

    • Dana Minaříková
      Dana Minaříková | 17. 1. 2005 07:45

      Dělám tenhle bůček podobně: libovější bůček uvařím doměkka s přídáním soli, celého pepře a bobkového listu. Než zchladne, v misce si smíchám asi po jedné lžičce mletý pepř,sůl, sladkou i pálivou papriku, kari, ďábelské koření, trochu chilli (prostě co komu chutná). Potom ještě teplé maso co nejvíc prošpikuji rozpůlenými stroužky česneku (zůstane v mase čerstvý a křupavý) a obalím v připravené směsi koření. Nechám asi 3 dny uležet v lednici a pak krájím na tenké plátky. Výborné s čerstvým chlebem a kyselou okurkou.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
    Maso Vepřové Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Grilovací koření Kari Pálivá paprika Pepř celý Pepř mletý Sůl Vepřový bůček Worcestrová omáčka
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Zadělávané fazolky

    Zadělávané fazolky

    Chorvatský bramborový salát z Dolače

    Chorvatský bramborový salát z Dolače

    Caprese

    Caprese

    Tvarohová štola

    Tvarohová štola

    Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků

    Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků

    Rajčatovo-paprikový salát

    Rajčatovo-paprikový salát

    Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí

    Bramborové noky s dušeným kysaným…

    Omeleta s kuskusem

    Omeleta s kuskusem

    Italské Tiramisu (Florencie)

    Italské Tiramisu (Florencie)

    Doporučujeme

    Vánoční vanilkové cupcakes

    Vánoční vanilkové cupcakes

    60 minut
    Linecká srdíčka bez lepku

    Linecká srdíčka bez lepku

    40 minut
    Brusinkovo-mandlové muffiny

    Brusinkovo-mandlové muffiny

    60 minut
    Pečené brambory s brynzou a slaninou

    Pečené brambory s brynzou a slaninou

    45 minut
    Vánoční sobíci

    Vánoční sobíci

    50 minut
    Zelenina Hasselback s čočkovým salátem

    Zelenina Hasselback s čočkovým salátem

    50 minut
    Vegetariánský boršč

    Vegetariánský boršč

    30 minut
    Smažené řízky z krkovice

    Smažené řízky z krkovice

    70 minut
    Kuře na paprice s jemnými krupicovými noky

    Kuře na paprice s jemnými krupicovými…

    Poslední sledované recepty

    61
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    60
    Rumové kuličky nepečené a snadné
    Rumové kuličky nepečené…
    54
    Marokánky
    Marokánky
    47
    Vosí hnízda
    Vosí hnízda
    46
    Kokosky raz dva
    Kokosky raz dva

    Zajímavé články

    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé, které chcete najít letos pod stromečkem
    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé…
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste recepty, díky kterým je dokonale štíhlá
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste…
    Domácí svařák: Jaké víno a koření použít?
    Domácí svařák: Jaké víno a koření použít?
    Vánoční štóla není věda: Naučte se ji letos péct a oslaďte si čekání na Ježíška
    Vánoční štóla není věda: Naučte se ji letos péct…
    Luštěninové polévky, které zahřejí: 5 receptů, které vám zpestří podzim i zimu
    Luštěninové polévky, které zahřejí: 5 receptů,…

    Sledujte nás

    Blesk pro ženy Živý dárek pod stromečkem. Víte, jaké zvířatko dětem vybrat?

    Živý dárek pod stromečkem. Víte, jaké zvířatko dětem vybrat?

    Blesk pro ženy Oblíbený dětský seriál Craig od potoka pokračuje na Cartoon Network už v prosinci!

    Oblíbený dětský seriál Craig od potoka pokračuje na Cartoon Network už v prosinci!

    AHA.cz KONEC hvězdy Ordinace: Poslední scény před odchodem...

    KONEC hvězdy Ordinace: Poslední scény před odchodem...

    Dáma.cz LADA (60): Svatbu jsme přechodili, nakonec jsem ani neměla děti

    LADA (60): Svatbu jsme přechodili, nakonec jsem ani neměla děti

    Dáma.cz Jan Kanyza: Kde skončil charismatický herec a co dnes dělá?

    Jan Kanyza: Kde skončil charismatický herec a co dnes dělá?

    Ženy.cz 5 módních kousků, bez kterých se letošní zimu neobejdou Francouzky

    5 módních kousků, bez kterých se letošní zimu neobejdou Francouzky

    Maminka.cz Záhada jménem syndrom ruka-noha-ústa. Pozor na záměnu

    Záhada jménem syndrom ruka-noha-ústa. Pozor na záměnu

    Reflex.cz Jacque Rupnik: Milion chvilek navazuje na disidenty, lidi myslí jako za normalizace, většina nebyli hrdinové

    Jacque Rupnik: Milion chvilek navazuje na disidenty, lidi myslí jako za normalizace, většina nebyli hrdinové

    E15.cz Nejlepší stavby světa. Prohlédněte si vítěze prestižní architektonické soutěže

    Nejlepší stavby světa. Prohlédněte si vítěze prestižní architektonické soutěže

    Abecedazahrady Jak pěstovat vánoční kaktus, aby za rok opět vykvetl?

    Jak pěstovat vánoční kaktus, aby za rok opět vykvetl?

    Další doporučené recepty:

    Nakládané řízky
    Nakládané řízky
    Nakládané sýrové kostky
    Nakládané sýrové kostky
    Nakládaný balkánský sýr III.
    Nakládaný balkánský sýr III.
    Nakládaný česnek - sterilovaný
    Nakládaný česnek - sterilovaný
    Nakládaný hermelín
    Nakládaný hermelín
    Nakládaný hermelín VI.
    Nakládaný hermelín VI.
    • Recepty.cz
    • Nakládaný bůček
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies